Fredericia AVISEN besøger Kop & Kande i Midtpunktet. Lise Møller og Helle Høyer fortæller på film om forårets påsketrends fra Royal Copenhagen.

Der går ikke lang tid, før foråret kommer. Traditionerne omkring påske er ved at ændre sig. I mange hjem er Royal Copenhagen ved at blive det fortrukne pyntebrand, når hjemmet skal gøres klar til hygge- og påskestemning. For nogen vil æggene ikke være fra traditionelle høns, men i stedet flotte motiver fra de kongelige porcelænsmalere.

Lisa Møller og Helle Høyer fortæller om påskevarer.

Hvert år kommer der seks nye æg fra Royal Copenhagen, men der er masser af påskerelateret pynt, som vil pryde et hvert påskeselskab eller en dekoration. Trenden peger mod at gøre noget ekstra og eksklusivt ud af helligdagene omkring påsketid. Men Royal Copenhagen er blevet den helt store samleting for både de unge, voksne og ældre. Lisa Møller siger med et smil på læben, “min datter har flere samleting end mig , selvom jeg er isenkræmmer”.

Kop og Kande
Flotte blomster malede æg fra Royal Copenhagen. Foto: Thomas Lægaard, Fredericia AVISEN.

Der er altid god inspiration at finde i Kop & Kande i Fredericia, man kan hente et gratis katalog i butikken. Men ellers er det bare at spørge løs, Lise, Helle og co er altid friske på at hjælpe og ikke mindst fulde af gode ideer.

http://www.lecture.dk/kommende-arrangementer/
Annonce. Køb billetter – klik på annoncen