For første gang i flere måneder er FHK favorit, når de løber på banen. Det sker fredag aften, hvor Lemvig-Thyborøn Håndbold, der er på 13. pladsen i Herre Håndbold Ligaen, gæster thansen ARENA.

Ikke siden d. 14. september på udebane mod TMS Ringsted har FHK været udpræget favorit, når de har spillet. Siden er der spillet seks kampe, hvor FHK har sejret i de tre af dem, og på papiret skulle der gerne komme endnu en sejr fredag aften mod Lemvig-Thyborøn.

»Det er dejligt at være favorit, og det betyder, at vi har gjort det godt, hvilket jeg synes vi har. Vi har præsteret godt i de sidste mange kampe, og jeg tror på, at vi kan bære favoritrollen,« siger FHK-træner Jesper Houmark.

http://adp-as.dk

Før sæsonen var Lemvig-Thyborøn udpeget som et hold FHK skal ende over, men det gør ikke kampen mere vigtig for FHK-træneren.

»Alle kampe er vigtige. Hvis du spørger om jeg helst vil vinde over Lemvig eller et hold, der er lidt foran os, så vil jeg helst slå dem foran os. Jeg tror nemlig ikke, at vi ender på sidstepladsen med det antal point vi har skrabet sammen. Som jeg ser det er det en to pointskamp, hvor kampene mod SønderjyskE og Skanderborg var en firepointskamp,« forklarer Houmark.

Sidst FHK var i aktion var d. 29. oktober mod Skanderborg, og den efterfølgende landskampspause har Jesper Houmark ikke ligefrem været fan af.

»Vi ville rigtig gerne have spillet, fordi vi var inde i et godt flow. Afbrækket var ikke fedt, fordi vi var i en god træningstid med alle trænede med, men vi knokler videre og vil gerne spille kamp hver tredje dag som vi træner for tiden. Derfor må vi til gengæld også hungre efter at spille,« siger Houmark.

Udover at få afbrudt kamprytmen har landskampspausen også kastet en skade af sig til FHK, og det betyder, at Mads Lenbroch er ude af fredagens opgør.

»Det er selvfølgelig ærgerligt, men jeg har stor tillid til, at Martin Bisgaard kan tage læsset på venstre fløj. Tidligere i sæsonen har han spillet 50-55 minutter i flere kampe, så det er jeg rolig ved,« siger Jesper Houmark.

https://www.estate.dk/ejendomsmaeglere/midtjylland/estate-peter-moeller-fredericia?gclid=Cj0KCQjwrZLdBRCmARIsAFBZllHEGyRU9Huy2LMo4BSZLNg5gZxLBqPpKf2kh52tf-YFOsHmOeGSYXgaAk2EEALw_wcB

Lemvig-Thyborøn er et typisk bundhold. Jesper Houmark forudser ikke en køn kamp, hvor tempoet kan blive meget varierende pga. gæsternes spillestil. 

»De vil trække tempoet ud af kampen. Det er deres præmis for at være med. De skal spille lange angreb og slås i forsvaret. Det er et krigerhold, som vi skal stå imod, og de kan spille i utrolig lang tid. Det bliver deres tålmodighed kontra vores, der kommer til at blive afgørende,« siger Jesper Houmark og slutter med at fortælle hvad an forventer sig af kampen fredag aften:

»Det bliver en fest, og det glæder vi os bare til. Vi var glade for at vinde over Skanderborg senest, hvor vi var fremragende, men jeg tror ikke, at det bliver samme kamp mod Lemvig, fordi deres formål er at ødelægge kampen. Kan vi bare vinde med et mål, så er jeg tilfreds.«

Der er kampstart mellem FHK og Lemvig-Thyborøn klokken 19:00.

Følg
Notikation om
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer