Sidste år afsatte Fonden for Fynske Bank 12 mio. kr. til at styrke det lokale kultur- og foreningsliv, men som led i at kickstarte Fynske Banks markedsområde efter coronakrisen har man ekstraordinært hævet beløbet til 15 mio. kr. i 2020. 

Lokalsamfundene i Fynske Banks markedsområde mærker som alle andre steder konsekvenserne af coronakrisen. Derfor har bestyrelsen i Fonden for Fynske Bank helt ekstraordinært valgt at hæve det årlige beløb til donationer fra 12 mio. kr. til 15 mio. kr. Pengene skal bruges til at styrke det lokale kultur- og foreningsliv i de samfund, som Fynske Bank er en del af. 

– Som så mange andre er lokalsamfundet i Fredericia ramt af coronakrisen, og derfor vil vi gerne gøre en ekstra indsats for at få gang i forenings- og kulturlivet. Det kan vi heldigvis med hjælp fra Fonden for Fynske Bank, som gør det muligt for os at give donationer til arrangementer, begivenheder og foreninger. Jeg håber, at mange vil benytte sig af at ansøge, så vi igen kan få gang i mange gode aktiviteter i Fredericia, siger Dennis Storgaard, filialdirektør i Fynske Bank Fredericia. 

På billedet ses Dennis Storgaard nummer to fra højre

Årligt uddeler Fonden for Fynske Bank mange millioner til lokale idrætsklubber, foreninger og kulturelle arrangementer. Det har bl.a. været større donationer til f.eks. TSIF Håndbold, hvor Fynske Bank er hovedsponsor og hjelme til Fredericia Brandvæsen. I Fredericia har Fonden for Fynske Bank også støttet FHK Fredericia Håndbold, FC Fredericia, Dykkerklubben Aktiv og mange flere.

Årligt er der knap 300 uddelinger til gavn for det lokalområde, som Fynske Bank er en del af.

Sådan søger om du om støtte fra Fonden for Fynske Bank

Foreninger, organisationer og lignende inden for idræt og kultur kan sende en motiveret ansøgning til Fonden for Fynske Bank med formål, baggrund, budget og finansieringsplan. Alle ansøgninger bliver besvaret. Nærmere information kan findes på Fondens hjemmeside https://www.fondenforfynskebank.dk/

Følg
Notikation om
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer