Det overordnede formål med besøget i Fredericia er at give medlemmer, borgerne og pressen mulighed for at hilse på Pernille Vermund, høre om politikken og om, hvad der rører på sig i og udenfor Christiansborg, det skriver Nye Borgerliges Lokalformand Poul Rand i en pressemeddelelse.

Det er den 3. oktober, at partilederen gæster Fredericia.

Pernille Vermund vil også præsentere Nye Borgerliges Spidskandidat i Fredericia til Kommunalvalget 2021. Efter mødet deltager Pernille Vermund i en gadekampagne ved springvandet, foran det ny rådhus Fredericia, hvor alle er velkomne, oplyser partiet.

Nye Borgerlige har ca. 70 lokalafdelinger og 10.000 medlemmer på landsplan og forsat vokseværk. I Fredericia er der løbende tilgang af medlemmer.

Arrangement finder sted i tidsrummet 11.00 – 14.00 og starter på/ved Meldahls Rådhus, Vendersgade 30D, 7000 Fredericia. Der er P-pladser i umiddelbar tilknytning til Rådhuset.

Her vil pressen fra kl. 11.00 få mulighed for at stille korte spørgsmål til Pernille Vermund, efter hun er budt velkommen af lokalformand Poul Rand og byrådsmedlem Karsten Byrgesen. Efterfølgende hilser Pernille på de indbudte VIP’s, der venter i VIP rummet.

Kl. 11.15 Pernille holder tale til medlemmer og pressen i den gamle rådhussal. Efterfølgende præsenterer hun Nye Borgerliges spidskandidat til KV21. Spidskandidaten holder en kort tale. Herefter kan alle fremmødte stille spørgsmål til Pernille og spidskandidaten.

Kl. ca. 12.00 Forlades det gamle rådhus og Pernille med følge tager til springvandet foran det ny rådhus, hvor hun sammen med medlemmer og bestyrelsen vil uddele løbesedler og tale med borgerne i Fredericia. Her er alle velkomne.

VIGTIGT: Grundet COVID-19 anmodes alle om at overholde de gældende regler der er på Dagen. Arrangementet i Meldahls Rådhus bliver med stærkt begrænset antal medlemmer, da alle gældende COVID-19 regler skal overholdes. Medlemskab bliver kontrolleret ved indgangen.

Dette er en unik mulighed for medlemmer af pressen til at stille spørgsmål til Nye Borgerliges nuværende folketingsmedlem i det Syd- og Sønderjyske, samt den kommende Spidskandidat til KV21 i Fredericia.

Følg
Notikation om
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer