Folketingskandidat for Socialdemokratiet i Fredericia, Jens Jonatan Steen, havde søndag inviteret Medlem af Europaparlamentet, Christel Schaldemose, til Fredericia Havn og Taulov. Her skulle de se på de forhold udenlandske chauffører arbejder under.

“Udfordringer udenlandske chauffører er langt fra forbeholdt Padborg. De findes på havnen i Fredericia, Taulov og langs landets motorveje. De presser lønnen og skaber en umulig konkurrence situtation – det har fundet sted i årevis, men blot overladt det til politi og parkeringskontrol, hvilket slet ikke kan løse problemet. Vi brug for en massiv myndighedskontrol, der kan kontrollere og sanktionere den massive social dumping i transport”, siger Jens Jonatan Steen til Fredericia AVISEN.

“Når jeg har tager en Europa Parlamentariker som Christel Schaldemose med på rundtur til de udenlandske chauffører i vores lokalområde, så handler om vi skal kombinere indsatsen på Christiansborg og Bruxelles. Vi har brug for en øget EU indsats til at lukke de huller vognmændene udnytter og vi har brug at sikre at vi ikke bare har fri, men også fair bevægelighed”, fortsætter han.

Se mere i videoen her:

www.eventc.dk