For mange er folketingsvalget længe siden, men faktisk er det kun lige over et halvt år siden, at danskerne sidste var ved stemmeurnerne. Ingen lokale folketingskandidater blev valgt, det tætteste vi kommer er Karina Lorentzen fra SF, men hende deler vi med det øvrige Trekantområde. Men nu er det atter tid til generalforsamlinger – og her håber Venstres folketingskandidat, Tobias Jørgensen, at han fortsat kan være kandidat til Folketinget for Venstre i Fredericia.

Der har været nok at se til for Tobias Jørgensen, der udover hans fuldtidsarbejde som kloakmester også har fået rollen som Kloakminister, en PR-rolle for at tiltrække flere unge til håndværksfagene – specielt til kloakmesteruddannelsen. Desuden er han byrådsmedlem i Kolding Kommune, hvor de også lige skulle lande et kommunalt budget. Så vi har ikke set meget til Tobias i Fredericia, men det bliver der lavet om på, forsikrer han.

“Det er rugbrødsarbejdet der venter. Jeg er blevet erfaringer rigere i forhold til hvordan valgkampen foregik sidste gang. Hele kampagnemaskinen bag var nyt for mig, og mit hold bag. Det har været godt for mig at få viden”, siger Tobias til Fredericia AVISEN.

“Vi har fået statistikker og tal, som vi kan arbejde videre med. Jeg skal være et kendt ansigt i Fredericia, så man ikke er i tvivl om hvem Tobias er”, fortsætter han.

“Jeg har ikke været synlig i gadebilledet siden Folketingsvalget. Jeg har talt med bestyrelsen og har en løbende dialog med byrådsgruppen- Det vi har aftalt er, at de skulle mærke efter om jeg var den rigtige. Det virker vi afklarede med, at jeg fortsat skal være Folketingskandidat”, 

“Jeg havde besluttet at holde pause og dedikere mig til kommunalpolitikken. Men det laver jeg om på, hvis jeg bliver folketingskandidat igen efter generalforsamlingen d. 27. Februar”, slår Tobias Jørgensen fast.

Hvordan skal dit arbejde frem mod næste valg være anerledes end sidst?

“Det der er fedt ved at være førstegangsopstillet er, at der ikke er andre forventinger end at man gør sit bedste. Det har jeg gjort”, siger han og fortsætter:

“Der er mærkesager jeg har slået på hvor jeg var mere Tobias end Venstremand, og det gav ikke pote. En af mine erfaringer er, at det borgerlige Fredericia vil have en mere borgerlig profil end bare en håndværker. Sammen med Venstre i Fredericia kommer vi til at definere en profil der fortsat er mig, men som er en mere liberal modkandidat til alternativet”.

“Valg vindes mellem valg, sådan er det altid. Man kan ikke vinde et valg i valgkampen. Men lige nu må jeg sætte min lid til, at mine Venstre-kollegaer på Christiansborg leverer et ordentligt stykke arbejde. For Venstre skal have et godt valg, hvis jeg skal have en chance. Det er en kendsgerning, at et dårligt valg til Venstre vil gøre det meget svært for mig”, forklarer Tobias.


“Der er også en kendiseffekt her i vores område. Vi har bare nogle af de største navne i Venstre i vores valgkreds, og de trækker altid rigtig mange stemmer. Så derfor skal vi kæmpe endnu hårdere. Men den kamp er jeg klar til at tage op. Folk skal vide hvem jeg er – og jeg vil kæmpe for Fredericia og Trekantområdet”, slår han fast.

“Så det kan godt være valgkampens sidste gang var et år. Sidste havde jeg kun været opstillet lige knap et år med tumult med bagsmækken. Det er et mere roligt Fredericia jeg er en del af nu, hvor der arbejdes mod det fælles mål. Det glæder jeg mig til at fortsætte med at være en del af”, slutter han.

Følg
Notikation om
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer