Folkeoplysningsrådet inviterede den 23. januar til Nytårskur i Det Bruunske Pakhus, hvor de frivillige, der bidrager til fællesskabet blev takket for deres arbejde. Blandt dem, der blev hyldet var Vivi Jensen og Inger Nissen fra EGIF.

Nytårskuren er Folkeoplysningsrådets tak til alle frivillige, der hver dag bidrager til fællesskabet i de folkeoplysende foreninger, til aktiviteter, læring og sammenhold.

Ved nytårskuren blev der uddelt i alt seks priser under Folkeoplysningsområdet, hvor fokus var på det I/vi gør for andre eller gør sammen. En af priserne var “Vi bevæger prisen” som blev tildelt Vivi Jensen og Inger Nissen, Aktiv Tirsdag, Seniorsport under EGIF.  

Vivi og Inger startede Aktiv Tirsdag, Seniorsport op i 1995. (I år er det 25 år siden, og de har været med hele vejen) De mente, at der skulle være tilbud til plus 60 år i dagtimerne. 

Man startede med gymnastik for otte medlemmer, som siden hen er vokset til 265 medlemmer, mellem 60 – 95 år. Udbuddet er siden da også løbende blevet større. I dag dyrkes der gymnastik, badminton, minitennis, bordtennis, “bedste” volley, cirkeltræning, og vandgymnastik. Om sommeren står den på udendørs aktiviteter som krolf, petanque, naturfitness og cykelture. 

Inger og Vivi er tovholdere og igangsættere og har været det i alle 25 år. De møder trofast op uge efter uge. Udover det sportslige aspekt, som de går meget op i, gøres der meget for det sociale fællesskab, og der afsluttes altid med fælles kaffe og sang. En gang om måneden er der fællesspisning. Hertil kommer diverse afslutninger sommer og vinter samt udflugter i ind- og udland, som altid har meget stor tilslutning. 

Der er utrolig stor opbakning til alle aktiviteter. Hver tirsdag møder der i gennemsnit 150 medlemmer op og bliver rørt og får en hyggesnak bagefter i Erritsø Idrætscenter.

Derudover var der tale af blandt andet Kultur- og Idrætsudvalgsformand, Lars Ejby Pedersen.

http://fredericiateater.poweredbyintegra.dk/oversigt.aspx?filmid=156&forestillingid=&internetserial=&webkode=&err=&
Følg
Notikation om
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer