Forside Vejle Folkeklubben tager Vejle Musikteater med storm!

Folkeklubben tager Vejle Musikteater med storm!

DEL
PRfoto

Folkeklubben har vind i sejlene med deres anmelderroste tredje album og til oktober går de efter ”Det perfekte slag” i Vejle Musikteater.

Anmelderrost tredje album
Orkestrets tredje album ”Slå flint!” blev modtaget med en perlerække af flotte anmeldelser og gik direkte ind som nummer ét på den danske albumhitliste. Albummet blev af musikmagasinet GAFFA kåret som årets danske udgivelse, og det er med disse sange – og et bagkatalog fyldt med hits om fedterøve, Danmarksfilm og andre opsange – at man kan opleve den travle trio i Vejle Musikteater til oktober.

Torben Ulrich og ”Det perfekte slag”
Albummet ”Slå flint!” er pladen, der fuldender en trilogi, som startede med ”Nye Tider” i 2013 og ”Danmarksfilm” i 2014. Inspireret af den ikoniske tennishelt Torben Ulrich og hans frisættende filosofi om at gå efter det perfekte slag i stedet for at tænke på sejr eller nederlag, er Folkeklubben gået efter at lave dén frigjorte og legende plade, som kun erfaringen fra efterhånden 600 koncerter rundt i landet giver.

Førstesinglen ”Overlæge Jacobsen” har været 30 år undervejs, mens de fleste sange på albummet er skrevet og indspillet under en heftig turnéaktivitet, der har spændt vidt fra sognegårde, kroer og musikforeninger over rockklubber, spillesteder og festivaller. Det er rendyrket folk, store (p)opsange samt hårdtslående rock’n’roll, bundet sammen af dét tekstunivers, der umiskendeligt er Folkeklubbens.

 

Folkeklubben, Store Sal, Vejle Musikteater

Lørdag den 21. oktober 2017 kl. 20.00

Billetsalget er startet

 

DEL