Folkeklubben fejrer nyt anmelderrost album med en stor koncert i Fredericia. Oplev Folkeklubben i Fredericia d. 7. december 2018 og d. 15. juni 2019.

Folkeklubben udsendte d. 26. oktober deres fjerde album ‘Sort Tulipan’ til massive roser og en 1. førsteplads på albumhitlisten over samlet fysisk salg i Danmark. I 2019 drager bandet atter på landevejen for at præsentere den nye plade såvel som det efterhånden omfangsrige bagkatalog.

Udendørs koncert d. 15. juni ved Tøjhuset. Billetsalget starter d. 3. december kl. 10:00.

Som noget nyt og ganske eksklusivt, er det lykkedes at overtale et af Danmarks mest populærere bands til, at slå vejen forbi på deres travle sommertour. Publikum kommer hele året rundt til indendørs koncerter på Tøjhuset, men da muligheden bød sig for, at lave en udendørs koncert med Folkeklubben takkede FredericiaLive ja. Koncerten afholdes i gården bag Tøjhuset.

Folkeklubbens identitet ligger i jagten på det næste smukke koncertøjeblik og dén gode sang, hvis grundelementer er Kjartan Arngrims tekster og vokal, Rasmus Dalls guitarer og Rasmus Jusjongs fornemmelse for bund, beats, kor og keys.

Pladereception: kom og mød Folkeklubben, og køb pladen ‘Sort Tulipan’ d. 7. december kl. 19:00 i Tøjhuset’s café.

Folkeklubben har over de sidste 7 år markeret sig som et af landets bedste og mest flittige liveorkestre. Når trioen i 2019 igen stævner ud, er det med deres nye album ‘Sort Tulipan’ i ryggen.
D. 7. december besøger Folkeklubben Fredericia for at promovere ‘Sort Tulipan’. Det vil være muligt at købe pladen og hilse på bandet.

“Folkeklubben har satset alt og lavet deres hidtil bedste album.”, skriver Politikens Kim Skotte i en af den slags 5-hjertede anmeldelser, et band kun kan drømme om. Soundvenue, Nordjyske, Jyllands-Posten, ja selv knarvorne Thomas Treo fra Ekstra Bladet, stemmer i med roser: “‘Sort Tulipan’ strejfer Larsens karakteristiske blanding af umiddelbar lethed og vemodig dybde.”

Der er mange måder at slå sig selv ihjel på. Som band starter sammenbruddet som regel med en syvårskrise, hvor man spørger sig selv: hvem er vi og hvor skal vi hen? Folkeklubben har taget disse spørgsmål alvorligt. Og svaret foreligger nu på albummet ‘Sort Tulipan’.

“Sort Tulipan’ er et album med 11 originale sange, der sammen og hver for sig insisterer på i hvert fald for en stund at lukke lyset ind og skabe en større fortælling: “Med den nye plade er vi gået bevidst efter at udfordre det univers som vi har cementeret på de tre forudgående plader. ‘Sort Tulipan’ er ikke et selvmord, men et forsøg på at udfordre vores identitet,” udtaler bandet.

Folkeklubben pladereception d. 7. december 2018 kl. 19:00 i Tøjhuset’s café.
https://www.tojhuset.dk/koncerter/december-18/folkeklubben-instorerelease/
Folkeklubben udendørskoncert d. 15. juni 2019. Forsalget starter d. 3. december via www.tojhuset.dk
https://www.tojhuset.dk/koncerter/juni19/folkeklubben/