Onsdag den 28. september var dagen, hvor Venstre Fredericias fokusgrupper for det kommende kommunalvalg skulle skydes igang.

Gitte Bertelsen havde “beslaglagt” institutionen Eventyrhuset til formålet – og et eventyr blev det! Der gik ikke mange minutter fra Gittes velkomsttale tilbde fremmødte havde delt sig op i de respektive fokusgrupper og en større brainstorming var sat igang. Da spidskandidat Peder Tind måtte bekendtgøre, at den afsatte tid for første fokusmøde var veloverstået, måtte han se i øjnene, at grupperne ikke lige lod sig stoppe!

Alle deltagerne kom godt rundt i alle kroge af postnummer 7000 på godt og ondt – der var virkeligt meget at tage fat på! Håber bestemt, at flere borgere har lyst til at hjælpe til med gode ideer og problemstillinger ved næste møde.

Personligt er jeg ked af de unge venstre byrødder ikke dukkede op til arrangementet i Eventyrhuset. Deres visioner og tanker om Fredericia by og borgere, finder jeg yderst vigtig for fokusgrupperne. Ligesom vi i høj grad manglede input fra alle de nye V medlemmer af anden etnisk herkomst, netop for at høre deres syn på Fredericia lige nu og i fremtiden.

Tak til alle deltagere for en sjov og spændende aften.

Bjarne Olesen
Havepladsvej 172
7000 Fredericia