I Føtex Vest kan man mærke, at det er blevet januar. Salgstallene i frugt og grøntafdelingen stiger markant.

Januar er over os og det er nytårsforsættene også. Det er noget, som kan mærkes i frugt og grønt-afdelingen i Føtex.

“Man kan sige, at i forhold til frugt og grøn er den stigning vi har specielt inden for gulerødder. Man kan mærke, at folk skal lave friskpresset juice med alt det forskellige. Det er lige fra ingefær, grøntkål og til gulerødder,” siger Christian Sørensen fra Føtex Vests frugt og grøntafdeling til Fredericia Avisen.

Det er et helt bestemt segment, som er på jagt efter de sunde varer i Føtex.

“Jeg synes, at det er meget unge mennesker, som går efter de grønne ting. Det ligner, at de ældre køber det som de plejer. De har nok ikke så mange nytårsforsæt med, at man skal ud at være sund og skal alle mulige ting. Så det er specielt unge og familier, som skal starte det nye år sundt,” fortæller Christian Sørensen, som pt. har en specifik kampagne, der sælger rigtig godt:

“Lige nu har vi halvanden kilo gulerødder til en flad 5’er. Der kan vi se, at vi kan sælge 2-300 poser om dagen, hvor vi til normal pris i de øvrige måneder måske kun kan sælge 100. Så der kan man sagtens aflæse det med en stigning på 2/3 i forhold til normalt,” forklarer Christian Sørensen.

Gælder det også på andre varer med så stor stigning?

“Alt hvad små børn skal have med i skole som snack-produkter sælger i også rigtig meget af,” lyder det fra Christian Sørensen.

Det er ikke kun Føtex Vest, der oplever en stigning i forhold til sundhed. Det gælder også i Fredericia Idrætscenter, hvor der meldes om stor tilslutning til morgensvømning. Læs den historie ved at klikke her.