Mandag begyndte håndværkerne på en udvidelse af Føtex Prinsessegade, der kommer til at få en helt ny quick food-model, som varehuschef Allan Riis har været med til at udvikle idéer til for mange år siden.

Wow, hvad sker der? Den reaktion har Allan Riis fået for mange kunder siden, at håndværkerne gjorde deres indtog i supermarkedet i Prinsessegade. Bageren er flyttet hen til indgangen og kundeservice og tobaksafdelingen er rykket tættere på scan-selv-kasserne.

Den nye bagerafdeling kommer til at gå helt ned til indgangen. (Foto: Patrick Viborg Andersen / Fredericia AVISEN)

Den lange klassiske linje med tobak, spiritus, lotto og bageren er revet ned, og bygges helt om. Det gav noget larm, da det skete mandag, men da vi besøgte Allan og co. tirsdag middag var det til at overkomme støjmæssigt.

“Vi bygger ud med en quick food-model, hvor vi kommer til at sælge luksus smørrebrød, bøfsandwich, flæskestegssandwich, og så udvider vi bagerafdelingen med 20 %,” siger Allan og fortæller, at håndværkerne er færdige med ombygningen d. 14. september.

“Det kommer til at rode lidt, og måske larme lidt indtil, men det må man lige bære over med. Vi har stadig de samme ting som hidtil, selvom der er flyttet lidt rundt på det.”

I Allan Riis’ tid som varechef i Føtex Prinsessegade er der sket mange ting. Der er kommet et posthus og der er blevet bygget et apotek, og nu kommer der en helt ny satsning med quick food, som Allan faktisk selv har været med til at udvikle.

“For mange år siden var jeg med til at støbe idéerne til det. Vi vil komme til at satse på takeaway, og det er især fra omkring klokken 16:00 – 20:00, at vi gerne vil ramme folk,” siger Allan.

Masser af værktøj præger pt. den nu nedrevne “linje”, hvor der var kundeservice, kiosk og bagerafdeling. (Foto: Patrick Viborg Andersen / Fredericia AVISEN)

Konceptet kommer til at blive testet to steder i landet, og Allan glæder sig over, at hans varehus er et af stederne.

“Vi er en citybutik, og det skal testes i både sådan en og hos et traditionelt varehus, og der er valget faldet på Svendborg,” slutter Allan Riis.

Efter den igangværende udvidelse vil der komme til at være en blomsterbinder, hvor bageren er midlertidig placeret. Blomsterbinderen vil være at finde i Føtex Prinsessegade hver fredag og lørdag klokken 11:00 – 16:00.

Følg
Notikation om
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer