Påsken er netop ovre, og for mange har det været en lidt anderledes højtid på grund af corona-virus. Det gælder især udsatte danskere på landets plejehjem og plejecentre, der er blevet bedt om at isolere sig fuldstændig fra familie og venner. Det får nu bageren i føtex til at forsøde tilværelsen en smule for beboere og personale på Othello, Hybyhus, Stævnhøj -og Øster Elkær plejecenter, og demensplejecenter Madsbyhus og Rosenlunden.

Bor du på plejehjem, plejecenter eller andet værested, er det ikke underligt, hvis du har følt dig lidt alene i påsken. Efter anvisning af Sundhedsstyrelsen har din familie formentlig holdt sig langt væk, så de ikke har risikeret at smitte dig med corona-virus. Det har for mange været ekstra hårdt i en højtid som påsken.

Det får nu byens to føtex butikker til at sende 610 muffins af sted til ovenstående plejecentre. De bliver uddelt fredag 17/4-2020. Selvom man i føtex ikke har mulighed for at føre familier sammen, så håber man, at lidt sødt kan forsøde tilværelsen. Det fortæller varehuschef Allan Riis fra føtex i Prinsessegade.

Beboerne og personalet på byens plejecentre i Fredericia fortjener virkelig en kærlig tanke i den her svære tid. Som en stor aktør i dagligvarehandlen i Fredericia, føler vi også et ansvar for de udsatte grupper i vores nærmiljø. Vi støtter i forvejen mange forskellige organisationer/grupper, og i denne tid, går vores tanker til de ældre og medarbejderne i plejesektoren, fortæller varehuschef Allan Riis.

25.000 muffins uddeles på landsplan

De to føtex butikker i Fredericia er ikke de eneste føtex i landet, der ønsker at forsøde tilværelsen for de udsatte under coronakrisen. Faktisk donerer føtex-varehuse samlet set 25.000 muffins landet over. Ud over at være en hyggelig aktivitet for beboerne, skal tiltaget også ses som en tak til personalet, der hver eneste dag gør en forskel for de udsatte.

”Lige nu er plejepersonalet de eneste kontaktpersoner, mange af de ældre og udsatte har. De løfter en kæmpe opgave, og det synes jeg, vi alle skylder dem en tak for. Selvom muffins ikke kan kurere corona, så kan de forhåbentlig glæde både beboere og personale i den svære tid,” siger Karin Helene Sommer, Head of Marketing i føtex.

Følg
Notikation om
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer