Føtex på Windf. Hansens Gade i Vejle og Føtex på Venusvej, har lavet en digital håndsrækning til borgere i Trekantsområdet.

De to føtex-huse er blandt nogle af de første til at introducere initiativet “køb og hent”, hvor borgerne kan bestille varer på nettet og hente dem ved parkeringspladsen ved Føtex efterfølgende.

Det er naturligvis en hjælp til de mange travle mennesker i Fredericia og Vejle – men det er samtidig en hjælp for mange mennesker i risikogrupperne, der fortsat skal passe på, at de ikke omgås med for mange mennesker.

I Vejle har medarbejderne ydet en stor indsats for, at Køb & Hent kommer til at køre som smurt fra start:

”Vi har arbejdet længe på at få både procedurer og bestillingssystemer på plads, så vi kan modtage de forhåbentligt mange ordrer fra vores kunder. Og nu er vi så endelig klar til at give vores kunder muligheden for at bestille deres varer hjemmefra. Jeg glæder mig til at se, hvordan de tager imod det,” fortæller Per Olesen, varehuschef i føtex på Windfeldt Hansens Gade i Vejle.

På Venusvej ser man især frem til at kunne give travle borgere i Fredericia en hjælpende hånd:

”Rigtig mange borgere i Fredericia har svært ved at få enderne til at mødes, når hverdagen bliver for travl. Jeg håber, at Køb & Hent kan være en håndsrækning til netop dem,” siger Thor Mosegaard, varehuschef i føtex på Venusvej i Fredericia.

Følg
Notikation om
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer