I april delte Føtex på landsdækkende plan muffins ud, og der var Fredericia AVISEN også med, men denne gang er der tale om et lokalt tiltag, som kun er i Fredericia, hvor der er blevet uddelt omkring 800 hveder.

Føtex i Prinsessegade og på Venusvej har fordelt plejecentrene imellem sig. For varehuschef i Føtex i Prinsessegade, Allan Riis, startede turen på Othello, hvor Fredericia AVISEN var med og mødte Allan ude foran hovedindgangen til plejecentret.

“Vi blev så glade sidst, da vi så smilene på plejecentrene, og det ville vi gerne opleve igen. Nu var muligheden der med hveder,” siger Allan Riis, der sammen med sin driftleder, Klaus Hansen, fandt hvederne frem fra bilen.

For Centerleder på Othello, Grethe Jørgensen, er det en speciel tid nu med Coronaen. Det betyder restriktioner på plejecentrene og derfor glæder Grethe sig over, at hvederne er med til at sprede hygge.

“Det er rigtig dejligt, at der bliver tænkt på os i denne tid. Det er vi taknemmelige for,” siger Grethe og fortæller, at hvederne skulle indtages til eftermiddagskaffen i grupper á ti:

“Det er ikke så socialt, som det kunne være, men de hygger sig sammen og det er vigtigt, især i den her tid,” forklarer Grethe.

Plejecentrene, der får glæde af hvederne, er Plejecenter Othello, Hybyhus, Stævnhøj, Øster Elkjær, Ulleruphus, Hannerup Plejecenter og Rehab Center, Madsbyhus og Rosenlunden.

Følg
Notikation om
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer