FC Fredericia spiller i dag første træningskamp på træningslejren i Tyrkiet. Den spilles klokken 13:00 dansk tid mod Superliga-mandskabet Hobro, og på forhånd er det sikkert, at minimum to af FC Fredericias spillere sidder over.

Efter at have trænet løs siden i mandags sker der nu noget for alvor. Hidtil har FC Fredericia spillet tre træningskampe, hvor det er blev til 2-2 mod Randers og Esbjerg, mens det senest blev en sejr på 1-0 mod FC Midtjylland.

Nu gælder det Hobro, og selvom det altid er rart at smage sejrens sødme, så er det ikke det overordnede for Jonas Dal, der har sat nogle mål for kampen.

“Vi har i de andre træningskampe forsøgt at spille bolden op nede bagfra, og det skal vi fortsætte med at bygge videre på. Det er også noget af det fokus vi har haft til træning,” siger Jonas Dal.

Fredericia Teater, Borgmester, Fredericia Håndbold Klub/FHK og FC Fredericia.
Annonce

Kampen er ikke mod hvilken som helst modstander. Dal har tidligere ført Hobro op i Superligaen som træner, og der venter et gensyn.

“Det er altid sjovt at møde nogle af sine gamle venner. Der er blandt andet Jonas Damborg tilbage fra dengang, men det er ikke noget jeg tænker specielt meget på, når kampen først er gået i gang,” forklarer Jonas Dal.

FC Fredericia har trænet i Tyrkiet siden mandag, og Dal er tilfreds med det han har set indtil videre.

“Spillerne vil det virkelig og har vist en stor passion. Vi er i den rigtige retning og lægger på. Vi ved, hvad vi kan, og der er en enstemmighed omkring måden som vi spiller,” siger træneren.

I den seneste kamp mod FC Midtjylland havde FC Fredericia varieret deres formation talmæssigt til en 4-4-2. Normalt spiller holdet 4-2-3-1, men det er ikke noget Dal går op i.

“Jeg er slet ikke til talkombinationer, da det afhænger af modstanderen, hvordan vi kommer til at spille. Når vi har bolden skal der helst være kaos for modstanderen, og hvem der lige er hvor på en bestemt position offensivt gør ikke noget, da vi har et koncept vi spiller efter,” siger Jonas Dal.

Til kampen er det på forhånd sikkert, at FC Fredericia mangler Victor Torp og Anders Holvad. Andre spillere som Nicolaj Ritter skal doseres efter et særligt program, der er blevet lavet.

“Det er helt efter planen, at Torp sidder over i forhold til hans forløb, men Holvad er ikke meningen. Vi prøver at tage en skavank med i opløbet og tager derfor ingen chancer,” slutter Jonas Dal.

Følg
Notikation om
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer