Louis Nielsen i Fredericia sætter ekstra fokus på øjensundhed den 19.-23. april, hvor butikken fejrer 18-års fødselsdag

Det bliver en fejring af de helt store, når Louis Nielsen i Fredericia byder indenfor til gode tilbud den 19.-23. april. Butikken fylder nemlig 18 år i Fredericia, og samtidig er det to år siden, butikken flyttede til Danmarksgade 18.

Det var under coronanedlukningen i foråret 2020. Derfor er det først nu, at butikken rigtig kan fejre de nye, flotte lokaler.

Det fortæller chefoptiker og indehaver i Louis Nielsen Fredericia Michael Biegala:

– Der er stadig mange kunder og andre fra byen, som ikke har set vores nye lokaler. Dem vil vi gerne invitere ind i butikken til at opleve vores omgivelser og få et rigtig godt tilbud i ugen efter påske.

I butikken tager chefoptikeren imod kunderne sammen med sit team på i alt fire optikere, fire optikerassistenter og en salgselev.

Få tjekket synet i tide

Optikerne står klar til at lave synstest på kunderne, for det er vigtigt at få undersøgt synet hvert andet år. Det anbefaler Louis Nielsen og resten af optikerbranchen. Mange sygdomme, der påvirker synet, kan nemlig forebygges, hvis de opdages i tide:

– Hvis man først reagerer, når man oplever symptomer, kan det være for sent, siger chefoptikeren.

Mange har glæde af kontaktlinser

Viser Louis Nielsens synstest, at du har behov for at få reguleret synet, er der gode muligheder for at vælge nye briller eller kontaktlinser hos Louis Nielsen Fredericia:

– Ofte vælger kunderne som udgangspunkt nye briller, men mange kan have glæde af kontaktlinser i stedet for eller som supplement til brillerne, siger Michael Biegala.

Han uddyber, at butikken har stor ekspertise inden for kontaktlinser – særligt inden for flerstyrke-kontaktlinser:

– Vi sætter en ære i at hjælpe kunderne til den bedst mulige løsning med kontaktlinser. Og vi er ikke tilfredse, før det hele fungerer optimalt. Vi har især mange kunder, som er glade for vores kontaktlinser med flerstyrke.

Han forklarer, at mange brillebrugere tror, at kontaktlinser ikke er noget for dem, fordi de bruger flerstyrkeglas i brillerne. Men det er ikke nødvendigvis rigtigt.

– Kontaktlinser med flerstyrke fungerer ofte rigtig godt – også selvom man har rundet de 40 år og har bygningsfejl, siger Michael Biegala.

Fødselsdagen fejres i Louis Nielsen Fredericia den 19.-23. april.