Vejret er lidt køligere denne onsdag, hvor 134 fodboldskolebørn træner i KFUM-parken. I klubbens cafeteria er man ved at forberede frokosten, som i dag står på Hawaii bøffer, men vi går i første omgang til træningsbanerne. 

Ni trænere, 10 assistenttrænere og to ledere er også med ombord på den populære fodboldsskole, hvor DBUs fodboldskole foregår i denne uge fra 9-15.00.

Deltagerne kommer fra Fredericiaområdet, dog kommer to spillere fra København. Da Fredericia AVISEN er på besøg er der dyb koncentration i øvelserne, men også plads til leg. Trænerne guider og forskellige øvelser gentages monotomt til de sidder i skabet. Fodbold er en leg, men også hårdt arbejde. De mindre leger mere – og spiller på to mål, hvilket er populært i alle andre.
Foto: Andreas Dyhrberg Andreassen, Fredericia AVISEN.
Der er også nogle, der spiller fodboldtennis med trænerne og rundt i de forskellige grupper er der også behov for pædagogiske egenskaber, når morgenfriske drenge og piger skal igennem DBUs program. Fodbold er en holdsport, der kræver disciplin og koncentration, hvis det skal gå op i en højere enhed.
Fredericia AVISEN talte med assistenttræner og fodboldspiller for Fredericia KF, 16-årig Freja Absalonsen Laursen, som nyder ugen med fodboldskole. Se med her:

Fodboldskolen slutter fredag – og her skal der være vandkamp på Spar Nord-banen mellem trænere og assistenttrænere, men også børnene får lov at kaste vand mod de voksne – og de taler de allerede om nu, hvor Fredericia AVISEN er besøg.

Annonce