28-årig Lars Munck er fodboldfreestyler, og har blandt andet optrådt på Urbania Street Food. Fredericia AVISEN har snakket med Lars, der for nylig er flyttet til Fredericia.

I efterårsferien er der forskellige aktiviteter på Urbania Street Food. I den forbindelse har Lars Munck været forbi og optræde, og det er noget han ofte går.

“Når sæsonen er i gang, er jeg ofte ude at optræde. Det er sjovt, og børnene synes det er fedt at se på,” sagde han, da Fredericia AVISEN mødte ham efter sessionen på Urbania Street Food.

Lars Munck kan godt leve af at være freestyler, men han har sideløbende med det taget en bachelor i Sportsmanagement.

“Vi er nogle stykker i Danmark, der godt kan leve af det, men det er vigtigt for mig at have noget ved siden af så jeg også laver noget andet. Lige pt. leder jeg derfor efter et job,” forklarer Lars.

Lars er 28 år, og han startede som freestyler, da han var 18 år, men det er unormalt, hvis man skal være god.

“Normalt siger man, at man skal starte som 13-14 årige. Der startede jeg lige lidt senere,” konstaterer han.

Der kommer en københavnsk dialekt fra Lars, og det er ikke uden grund. Han er oprindeligt fra København, men han er for nylig flyttet til Fredericia.

“Det gjorde jeg, fordi min kæreste er fra Jylland, så jeg blev tvunget herover,” siger Lars og smiler inden han fortsætter:

“Det har været lidt en omvæltning af gå fra en storby med 1,1 million indbyggere til at bo i Fredericia. Det gør det lidt mere personligt, når man er ude og det kan jeg godt lide.”

I forbindelse med, at Lars er flyttet til Fredericia har han startet freestyle op. Der er så vidt muligt træning på Gasværksgrunden hver onsdag klokken 16:00 – 18:00, men lokationen kan variere. Følg med på Facebook-siden
Danish Football Freestyle Community – Trekantsområdet for mere info.

Læs mere om Lars og hans firma, som han driver Simon Atli Larsen, ved at klikke her.

http://www.fredericiakfum.dk