FC Fredericias fangruppe, Red Pride, har doneret en række lækkerier til sundhedspersonalet i Fredericia. 

Mandag eftermiddag var tre repræsentanter fra Red Pride mødt op på Vejlevej 123 på parkeringspladsen ved Plejen i Fredericia Kommune.

Ude foran hoveddøren stod personalet klar til at tage imod donationen fra Red Pride, der i den gode sags tjeneste kom med lækkerier for omkring 5000 kroner.

Forud for donationen havde Red Pride internt i fangruppen solgt mundbind til 50 kroner stykket, hvor overskuddet gik til lækkerierne og derudover lagde Føtex Vest yderligere varer i puljen, som bragte stor glæde til sundhedspersonalet.

“Det er ingen hemmelighed, at vi i fangruppen har ligesom meget af samfundet, har været på dvale under corona-krisen og dermed ikke kunne bidrage med vores primære funktion, nemlig at støtte FC Fredericia. Derfor har vi søgt andre veje for at bidrage til lokalsamfundet, og her var det helt oplagt at støtte hverdagens helte, sundhedspersonalet,” siger Jrah Jijan fra Red Pride til Fredericia AVISEN og fortsætter:

“De får nok ikke den samme opmærksomhed som sygeplejersker og politibetjente, men de er stadig ekstra udsatte, når personalet i hjemmeplejen navigerer fra den ene husstand til den anden.”

“Som fodboldfan i disse tider må man tænke ud af boksen og hjælpe, hvor man kan med hensyn til den lokale opbakning. Dette har vi også mærket, at fredericianerne  er enige i, da indsamlingerne via mundbindene gik så stærkt.  Ligesom i fodboldsporten så er kollektivitet og fællesskabsfølelse central, og derfor er det en dobbelt glæde,” slutter Jrah.

Følg
Notikation om
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer