Fredericia KFs Kvindeserie-hold har taget hul på sæsonen, hvor holdet har som målsætning at overleve efter oprykningen til Kvindeserien.

Fredericia KF tog hul på Kvindeserien i søndags, hvor de tabte 6-1 til oprykningsfavoritterne fra KoldingQ.

“Det var dejligt at komme i gang igen, og Kolding bliver nok tophold i den her sæson. De havde flere spillere med fra deres 3F-ligatrup og det vil de andre hold også komme til at mærke,” siger Fredericia KFs sportschef, Jess Petersen, til Fredericia AVISEN.

Næste kamp Fredericia KFs Kvindeserie-hold spiller er på søndag, hvor modstanderen er Næsby, og den kamp ser Jess større chancer for point i end i premieren mod Kolding.

“Alle modstandere i rækken er stærke modstandere, men jeg ser bedre chancer for point mod Næsby end mod Kolding,” siger Jess og fortsætter:

“Hvis man kigger på rækken generelt er det svært at sige, hvem vi skal måle os med. Der er kommet nogle nedrykkere, som man ikke ved hvad har mistet, og så er der et hold som Oure, der er en efterskole. Nogle år har de derfor et stærkt hold og andre år er de knap så stærke. Derfor tager vi en kamp ad gangen og glæder os over, at vi ikke har mistet spillere og derfor har god kontinuitet.”

Trods kontinuiteten er benene plantet solidt på jorden hos Fredericia KF, som har målsætningen klar for sæsonen.

“Vores målsætning er, at vi skal blive i Kvindeserien. Alt andet er bonus,” slutter Jess Petersen.

http://www.fretri.dk/