Til gårdagens kamp mellem FC Fredericia og Thisted FC var der en del politi til stede. I den forbindelse har Fredericia AVISEN talt med FC Fredericias direktør Stig Pedersen om samarbejdet med politiet, og i samme ombæring roser han fansene.

Både før, under og efter kampen mellem FC Fredericia og Thisted var der politi på Monjasa Park. Det havde fodboldklubben som sådan ikke noget med at gøre, men Stig Pedersen fortæller, at parterne løbende har en dialog.

“Vi har haft en samtale med politiet, og det har vi også haft tidligere, hvor vi ikke havde en fanklub. Hvad politiet gør til vores kampe har vi som sådan ikke noget med at gøre. Vi har altid et samarbejde med dem, ligesom vi taler sammen med vores profesionelle vagtkorps. Både politiet og vagter kan eksempelvis spørge os om, hvad der sker i fanmiljøet. De tjekker også op på modstanderne, hvor vi i går havde omkring ti Thisted-fans til stede og der var ingen problemer på den front,” siger Stig Pedersen.

Stig Pedersen er glad for den store opbakning fra fansene. Foto: Michael Nielsen – Mphoto

I forbindelse med FC Fredericias kampe har der været enkelte episoder, som har gjort, at politiet kom i fokus, men Stig Pedersen slår fast, at langt størstedelen af fansene leverer en rigtig stor og positiv opbakning til holdet.

“Den eksplosive udvikling i vores fangruppering gør, at vi i samarbejde med fansene sørger for, at tingene foregår som de skal, og det skal være med til, at fanklubben kan vokse sig endnu større. Langt de fleste af dem ved også godt, hvordan man skal opføre sig – det skal vi lige have alle med på og så bliver det helt fantastisk,” fortæller direktøren og slutter:

“Igen i går må jeg rose dem. De bakkede os fantastisk op, og det er det vi i mange år har sukket efter, så vi vil gøre alt for, at det skal fortsætte i den kommende sæson og det ved jeg fansene også vil.”

Næste gang FC Fredericia skal i kamp er på søndag på udebane mod FC Roskilde.

https://fairbillet.dk/t252/Kvindeaften%20med%20Raz%20fra%20RAZspa
Foredrag med skønhedsguruen Raz fra RAZspa, der lige nu også er aktuel i Beauty Bosserne.