Fra 14. juni omdannes Rådhuspladsen til #vmpladsen. Fredericia Shopping og Fredericia Kommune viser 54 fodbold VM-kampe fordelt over 32 dage i juni og juli

En 28 kvm2 storskærm bliver trækplastret, når Fredericia Shopping og Fredericia Kommune omdanner Rådhuspladsen til #vmpladsen.

“Vi viser simpelthen så mange kampe, som vi kan, fortæller Karina Wærnskjold-Thiesen, By- og eventkoordinator i Fredericia Shopping.”

“For os handler det om at skabe noget liv og fællesskab. Noget vi kan samles om og som vil få byen til at summe af liv, også uden for butikkernes sædvanlige åbningstid,” siger hun.

“Det har hele tiden været planlagt, at vi vil lægge græs ud over Rådhuspladsen i juni måned. Græsset førte tankerne hen på fodbold. Derfra til VM i fodbold. Og da åbningskampen er 14. juni, så lå det lige til højrebenet, griner Karina, som ser en sand folkefest for sig.”

“Der har været en del arbejdsopgaver omkring tilladelser med videre, men nu er vi stolte over, at kunne præsentere nyheden, og håber selvfølgelig på kæmpestor opbakning fra både byens borgere, men også borgerne fra nabobyerne og turister i området. Alle er velkomne. Der vil være salg af drikkevarer på pladsen og meget gerne et samarbejde med Fredericia Shoppings medlemscaféer og restaurationer om salg fra madboder. Vi håber at kunne tilbyde så meget hygge og stemning, at man også får lyst til at komme og se nogle af de lidt mindre kampe.”

Danmarks første kamp spilles lørdag 14. juni kl. 18.00.