Fredericia AVISEN har kunnet bringe flere historier omkring den private plejeleverandør Sundplejen. Her er tale om både historier hvor medarbejdere står frem med kritik af virksomheden, men der er også en her række medarbejdere der ikke kan genkende kritikken. Hos FOA Lillebælt har man haft flere sager – og man er klar til at gå i dialog.

“FOA bekræfter, at vi flere gange har været i dialog med direktør Robert Christiansen fra Sundplejen”, fortæller Maiken Madsen fra FOA Lillebælt, der af naturlige årsager ikke kan gå ind i konkrete medlemmers sager og hvordan FOA ser på disse. 

“FOA Lillebælt har altid interesse i, at samarbejdet mellem ledelse og medarbejdere fungerer, da det handler om vore medlemmers arbejdsmiljø. FOA Lillebælt har i den forbindelse tilbudt at deltage i et møde med ledelsen og medarbejderne i Sundplejen, men der har på intet tidspunkt været tale om, at lave en Lokalaftale. Sundplejen har overenskomst med KA Pleje og det er den overenskomst der skal arbejdes efter”, slår Maiken fast.

“Der er altid to sider af en sag, men vi gør hvad vi kan for at der bliver en god dialog så man kan løse eventuelle udfordringer. Netop fordi de har været mange henvendelser, så har vi sagt ag det kan give god mening at vi får en god fælles forståelse for indholdet i overenskomsten og de udfordringer vi har. Det kan jo være, at man bare taler forbi hinanden. Det har vi sagt ja til, at vi gerne vil indgå i den dialog. Vi vil gerne lære dem at kende, for det er en plejevirksomhed vi ikke tidligere har haft i vores område”, fortæller Maiken Madsen.

Læs også

Læs også

Følg
Notikation om
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer