For tredje år i træk, afholdt “flyverne” et arrangement, med tidligere kollegaer. Stemningen var god, og snakken var der rigtigt gang i ved det lange spisebord på Urbania Street Food.

Af Roman Naimi og Oliver Vestergaard Jensen, praktikanter på Fredericia AVISEN

Den 10. september, sad “flyverne“ på Streetfood alle samlet igen, med et arrangement, afholdt 3. år i streg. Det var nemlig alle de tidligere kollegaer, som sammen sad og spiste en god middag, og hyggesnakkede på tværs af bordet. Humøret var højt, og alle var glade for at spise sammen. Det er et arrangement, som kommer til at blive afholdt fremover.

Hvordan er det at være med, til dette arrangement med de andre?

“Jeg er med til at planlægge det, og det er tredje gang, at vi samles, selvom der dog mangler et par stykker. Vi har arbejdet hårdt på det, og vi er glade for at se vores tidligere kollegaer igen. Alle er glade for arrangementet, og der er kommet mange fra andre byer, som gerne ville være en del af dette arrangement“, fortæller Mille Skovbølling.

Hvordan startede det hele?

“Det startede ved, at vi sad fire piger på Kurt’s Kaffebar sammen for tre år siden. Vi snakkede om det ikke kunne være noget og starte noget med de tidligere kollegaer. Vi blev enige om, at det kunne være sjovt at starte. De første gange var vi omkring 39 stykker på Restaurant Oven Vande, så der mangler et par stykker i dag, men sådan kan det gå. Vi har aftalt at holde det hvert år. Vi har faktisk allerede en fundet en dato, til næste år.“, udtaler Mille Skovbølling.

Hvorfor valgte I Urbania Street Food?

“Vi har valgt Street Food, fordi det er nemmere for de uforpligtende medlemmer der kommer, ved, at man bare kan vælge et bord, og bestille mad, og her på Urbania Street Food kan man vælge lige hvad man har lyst til, og det er rigtig dejligt, at der er mange muligheder her“, siger Mille Skovbølling.

Efter at have overværet dele arrangementet, kan man se, at det var en succes for de tidligere kollegaer, som sammen kan grine, og mindes de gode gamle dage på arbejdet.

https://www.facebook.com/menyfredericia/