Med Corona kom ikke blot en sygdom, men også en række aflyste og udskudte arrangementer. En af de arrangementer er konfirmationer, der er flyttet til juni og andre helt ind i august og september. Det giver panderynker hos Hotel Fredericia og COZY, men begge steder er man mere end klar til at forsøge at få kabalen til at gå op.

“Udfordringen er for det første at finde pladsen, for vi har lidt kamp om datoerne i forhold til nogle andre arrangementer, som vi i forvejen har inde. Så vi er udfordret på at imødekomme de datoer folk kommer med, for det er jo lidt sent – af gode grunde, selvfølgelig. Det er den ene udfordring”, siger Einar Kring, direktør på Best Western PLUS Hotel Fredericia.

“Så er der det lavpraktiske i at få afbestilt det hele og få aftalt nyt indhold med nye gæster. Dem vi har i forvejen er det nok ikke så stort et problem, for det er så at sige en copy-paste, bare med en ny dato. Men der er også nye der kommer til, hvis ikke deres oprindelige sted har plads – og omvendt er der nogle af vores, der ikke kan være her, der må søge andre steder hen. Det er også en del af problematikken”, fortsætter han.

Det er den samme oplevelse indehaver af COZY, Tina Møller, har. Det er et logistisk puslespil, som hun hellere end gerne vil have til at gå op – men hvor det ikke for alles vedkommende er muligt.

“Det kommer vi til at mærke rigtig meget. Det bliver svært at få omplaceret alt, for nogle af de nye weekender er der allerede fester. Forvejen – og så kan vi jo ikke hjælpe. Så må vi henvise til vores kollegaer. Jeg synes det er rigtig svært. Jeg synes også det er svært, at når man har fire par på to datoer – der af den samme præst alle får en ny dato, som er den samme dag. Det gør det også rigtig svært, for vi har de lokaler vi har”, fortæller Tina Møller og fortsætter:

“Lige nu har jeg jo nogle par jeg er meget i samtale med – og nogle er det ikke lykkedes mig at få fat i. Men dem jeg taler med er søde og forståelse, for de ved godt at vi ikke kan trylle. Det er klart, at det ikke er sjovt for nogen – hverken os, konfirmanden eller familien. Vores lokaleplads er heller så stor som efterspørgslen, men sådan er det”.

Det er svært, men det skal nok gå

Med konfirmationerne flyttet er der også et omsætningstab – og et stort et af slagsen. Det mærker man tydeligt begge steder, men der er dog optimisme at spore.

“Vi kommer igennem det, men det er massivt. Det her var ligesom det sidste dødsstød, men vi skal nok komme igennem det. Alle hoteller og restauranters omsætning ligger på et minimum. Men vi er klar til de nye datoer, og vi vil forsøge at være så fleksible som muligt. Men der er bare meget lavpraktisk i at få løst tingene også, men det må vi arbejde med. Der er heldigvis stor forståelse – det er jo hverken noget vi eller andre er herre over. Det er både bryllupper og konferencer de kommer til at konkurrere med, men vi forsøger at være fleksible”, lyder det fra Einar Kring, direktør på Best Western PLUS Hotel Fredericia.

“Vi forsøger at bevare optimismen og håber at folk overholder anbefalingerne, så vi kan knække kurven. For vi skal have åbnet hurtigst muligt. Men vi får da også tid til at gøre lidt ekstra rent. Det forår vi mister nu får vi aldrig igen. Vi flytter alle de konfirmationer vi kan, men de tager jo pladsen fra andre arrangementer der ellers havde givet os en indtægt. Så det er penge der ikke kommer ind igen”, siger indehaver af COZY, Tina Møller og fortsætter:

“Vi prøver med alt vi kan at være kreative og finde noget nyt. Folk er super søde til at støtte op om os – og det er vi meget taknemmelige for. Det er der heldigvis mange der gør – og alt er bedre end nul. Hvert et stjerneskud og en wienerschnitzel tæller noget i regnestykket”.

Følg
Notikation om
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer