Fredericia Kommune har netop afholdt informationsmøde om Trekantsområdets Festuge og Kulturnatten. Kulturkonsulent Kristian Lykkebo præsenterede temaet: “FLYT DIG”. Repræsenteret var udover kommunens kultur organisationer, foreninger og virksomheder. Flere havde allerede tanker og idéer til Festugens program, og temaet blev talt kreativt igennem ved bordene. Det samlede ønske handler om at få skabt en masse oplevelser. 

Festugen foregår uge 35 og afsluttes med Kulturnatten 30 august. Rådhuspladsen vil blive omdannet til et kulturtorv, hvor det skal være et sjovt at være for både store og små. Kanalbyen bliver Art Zone, og udover en masse begivenheder på land, vil der i år også foregå koncerter og sejlads på bæltet. 

Temaet skal være tydeligt, fortalte Kristian, og udover denne signalværdi skal man for at bidrage til programmet have gjort sig det klart, hvem som skal få idéen man bærer, til at ske. Samarbejde mellem aktører er bestemt en mulighed, og dette gør måske også at programmet kan blive endnu mere spændende, fordi vi kan mere når vi arbejder sammen. 

Det er vigtigt at pointere at Festugen handler om os alle sammen, og det vi sammen kan. Udover at deltage har alle også mulighed for at komme med en idé til programmet og at udleve samme. Du kan stadig søge økonomisk bidrag, om dette skal til, for at gøre din idé til virkelighed. Det hele handler om at få skabt et super program og en alletiders Festuge og Kulturnat, så mennesker kommer ud, bruger byen og kulturen, har det sjovt, mødes og føler sig som en levende del af kulturen. Se mere på www.trekantfest.dk 

https://www.laterrazza.dk/
Klik på annoncen og se mere