Fredericianer har været glade for Flying Tiger i Gothersgade. Men nu er det snart slut med den populære butik i Fredericia. Det bekræfter Flying Tiger Copenhagen til Fredericia AVISEN.

Det er ikke mange måneder siden, at Flying Tiger meddelte, at de lukkede i Middelfart. Nu er det også snart slut i Fredericia. Det skyldes tilstanden i detailhandlen i Danmark og Europa. Flying Tiger gør dog en dyd ud af at fortælle, at fredericianerne kan få leveret lige til døren via deres webshop.

Retail Manager Denmark for Flying Tiger Copenhagen, Jacob Als Jensen fortæller til Fredericia AVISEN.

“Flying Tiger Copehagen lukker butikken i Fredericia, da vi desværre oplever, at omkostningerne ved at drive butikken er for høje i forhold til vores salgsniveau. Det er vi naturligvis kede af, men det er ikke desto mindre en naturlig ting i detailbranchen, at markeder flytter sig, så man må lukke enkelte butikker og åbne op andre steder. Heldigvis har Flying Tiger Copenhagen for nylig lanceret en ny webshop, så det vil fortsat være muligt for folk i Fredericia at købe vores varer og få dem leveret lige til døren.”

“Flying Tiger vil holde godt øje med udviklingen i Fredericia, og at vi bestemt ikke vil udelukke, at vi vender tilbage på et tidspunkt. Vi har været rigtig glade for at drive butik i byen, og vi håber derfor, at det er et på gensyn snarere end et farvel,” uddyber Jacob Als Jensen.

Hvornår lukker butikken endeligt?

“Den endelige salgsdag er ikke fastsat endnu – men vi forlader lokalet d. 31.8.”

Følg
Notikation om
guest
1 Kommentar
Ældste
Nyeste Mest bedømte
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Krill
Krill
7 måneder siden

Du glemte badminton og Tour de Fredericia, TK. 😉 Men uanset tak til jer begge for at vække minderne og fortælle/skrive lidt om hvordan tingene udviklede sig gennem årene. 🙂