Årets forårsmesse fra Hørkram er startet, messen henvender sig mod restauranter og hoteller, og er derfor ikke en messe for almindelige forbrugere. Jeg besøgte messen i dag og stemningen eller besøgstallet fejlede bestemt ikke noget. 

Jeg er ved at finde en god rytme i at besøge MESSE C, og når man benytter parkeringen på den anden side af messecenteret er det som regel tegn på mange besøgende. Det var også tilfældet, og der var run på indgangen, men alt fungerede.

Messen var bygget sådan op, at man lidt går rundt i kategorier, da messen ikke henvender sig direkte til slutforbrugeren valgte jeg at fokusere på en billedeserie, men trenden viste klart masser af bake off og økologi. Jeg fandt dog to spændende ting undervejs jeg lige vil dele med vores læsere.

Rainbow International

Jeg kunne næsten se på afstand, at det her måtte være et produkt fra Holland, og da jeg tager et billede af de spraglede peberfrugter, henvender en venlig mand sig på engelsk med hollandsk accent. Firmaet blander frø og laver farvestrålende grøntsager. De har været på det almindelige marked, men forbrugerne troede de enten var umodne eller et fejlprodukt. Jeg ser store dekorationsmuligheder i produktet, og der er flere ting i ærmet i fremtiden.

DanskTANG.dk

Vi må hele tiden finde nye måder at udvide vores madvaner, så vi kan passe på vores planet, tang kan være en god løsning. Hos DanskTANG.dk får jeg vist, hvordan dykkerne normalt plukker, eller beskærer tangen ude i havet. Normalt ville roden ikke være med, så de bliver afskåret lige over roden, det gør, at den vokser ud igen. Tang har fundet vej til de fine restauranter og mon ikke tangfeberen breder sig.

Se billeder her: