Lørdag stillede Alberte Kjær Pedersen fra Fredericia Triathlon Team til start ved Junior Europa Cuppen i Wien. Alberte, der først om et år bliver junior triathlet, skulle prøve at få lidt international erfaring i Wien, samtidig med, at Alberte skulle se om hun kunne måle sig med de øvrige i junior feltet på de 750 m. svømning – 20 km cykling – 5 km løb.

Alberte fulgte flot med på de 750 m. svømning og kom således op af vandet godt 40 sekunder efter den første junior kvinde fra Ungarn, i en stor gruppe på ca. 20 piger, der ude på de første km. af cyklingen hurtigt hentede de førende. Denne gruppe holdt sammen på de 20 km. Cykling og kom samlet ind til skiftezonen for at skifte til løbe skoene.

Alberte viste igen at hun er en af de hurtigste til at skifte og var den første af pigerne der løb ud på de 5 km. løb. Efter 2,5 km havde Alberte og den østrigske hjemmebane favorit Sara Skardelly skilt sig ud og vinderen skulle findes blandt en af disse to. Alberte viste igen sin høje klasse på løbet og satte den østrigske favorit med 11 sekunder på de sidste 2,5 km og vandt en fantastisk flot sejr i Wien i tiden 1:05:48.

”Det er et fantastisk flot resultat af Alberte, man skal huske at hun først rykker op som junior til næste år, men allerede nu har sin anden sejr i en junior Europa Cup på CV’et,” udtaler Formand for Fredericia Triathlon Team Carsten Andersen og fortsætter,” selvom vi ved at Alberte er en fantastisk triathlet, bliver hun alligevel ved med at overraske ved at kunne være med på så højt niveau.”

For fuldstændig resultatliste se her: http://www.triathlon.org/results/result/2015_vienna_etu_triathlon_junior_european_cup/270773