Hver time tæller. Et budskab de 96 indsamlere i Red Barnets Landsindsamling i Fredericia tog alvorligt og fik indsamlet i alt lidt over 100.000 kr.
Pengene sendes allerede i dag videre til hovedkontoret og vil blandt andet hjælpe børn i Syrien og nærområderne.
Børn er de mest sårbare, når krige og naturkatastrofer rammer. Derfor tæller hver time i arbejdet med at redde, beskytte og styrke børn og unge, der er fanget i katastrofer.  Red Barnet Fredericia vil gerne rette en stor tak til de mange indsamlere, der brugte nogle timer på, at skaffe midler til børn i katastrofeområderne. Også en tak til Spar Nord for at åbne banken på en søndag.

– På bestyrelsens og de frivilliges vegne vil jeg gerne udtrykke glæde over, at mange fredericianere har bakket op om indsamlingen. Jeg tænker, den seneste tids mediedækning af katastrofer, har gjort indtryk på rigtig mange mennesker, udtaler Inger Nielsen, der er formand for Red Barnet i Fredericia.

Børn rammes hårdt af katastrofer, netop fordi de er børn og mangler beskyttelse. De indsamlede penge rækker langt i katastrofeområder. For bare 250 kroner kan en familie få mad i en uge. For 200 kroner rækker det til midlertidigt tag over hovedet. Så der er god grund til at hjælpe børn.
Dagens højdespringer blev 2.411,50 kroner faktisk kom flere indsamlere op over 2000 kroner.
Sidste år blev der indsamlet 85.000 kroner, så Red Barnet Fredericia er glade for fremgangen.
Fredericianere der ikke var hjemme har fortsat mulighed for at støtte, via sms RED100 til 1277, så støttes der med 100 kroner. Mobilpay til 24770011 eller Swipp 5555.