25-årig Martin Bisgaard har forlænget sin kontrakt med FHK, så den nu løber frem til sommeren 2022. 

Tilbage i sommeren 2018 skiftede Bisgaard til FHK efter et ophold i Odder, og siden har han huseret på den fredericianske venstre fløj, og det bliver også tilfældet i næste sæson, da Bisgaard har forlænget frem til sommeren 2022. 

»Vi er yderst tilfredse med, at vi fortsætter samarbejdet med Bisgaard så vi fastholder kontinuiteten i truppen. Bisgaard er en vigtig brik i vores spil, hvor han med energi på og udenfor banen bidrager med fight og positiv energi. I de seneste par sæsoner har Bisgaard løftet sit niveau, og vi glæder os til at fortsætte den udvikling sammen så vi kan blive en fast del af toppen i dansk håndbold i de kommende år,« siger Fredericia Håndboldklubs direktør, Thomas Renneberg-Larsen. 

https://www.estate.dk/ejendomsmaeglere/midtjylland/estate-peter-moeller-fredericia?gclid=Cj0KCQjwrZLdBRCmARIsAFBZllHEGyRU9Huy2LMo4BSZLNg5gZxLBqPpKf2kh52tf-YFOsHmOeGSYXgaAk2EEALw_wcB

For Bisgaard selv var det ikke nogen svær beslutning at forlænge kontrakten. 

»Jeg har været glad for at spille i Fredericia, så det giver god mening at fortsætte med det. Vi skal fortsætte rejsen sammen i bestræbelserne på at blev en fast del af dansk håndbolds top,« siger Martin Bisgaard, som har været med på rejsen fra 1. division til HTH Ligaen: 

»Det har været fedt at være med hele vejen. Nu skal vi bevæge os endnu længere op i tabellen, og i den her sæson har vi drillet flere af holdene i top-8, hvor vi har vist, at vi kan blande os. Det har været fedt at være en del af i den her sæson, hvor vi har vundet mod blandt andet BSH og TTH Holstebro på udebane,« siger Bisgaard. 

http://adp-as.dk

En af de ting, som Bisgaard glæder sig over ved at spille i FHK, er ikke mindst den store opbakning og selvom det pga. Covid-19 ikke har været muligt med fyldte haller i den her sæson, sætter fløjspilleren pris på opbakningen fra HK Ultras og de øvrige fredericianske håndboldfans. 

»Det har været specielt, at de ikke har været i hallen, men de er med hjemme i stuerne og de har taget imod os efter udekampe og efter hjemmekampe stået og fejret os ude foran hallen. Det er fantastisk at have den opbakning, det ser man ikke andre steder i Danmark,« slutter Martin Bisgaard. 

Martin Bisgaard står i den indeværende sæson noteret for 50 mål og er den femte mest scorende FHK-spiller. 

Følg
Notikation om
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer