De to fløjkollegaer Martin Bisgaard og Jakob Frederiksen har begge forlænget deres kontrakter med Fredericia Håndboldklub frem til 2024.

Både Bisgaard og Frederiksen har, sammen med resten af holdet, gang i en særdeles god sæson, hvor deres scoringsprocent har ligget på et højt niveau. Bisgaard kom til FHK i 2018 fra Odder, og siden har han taget rejsen med holdet, der dengang lå i 1. division, men nu er et etableret ligahold.

– Udviklingen i klubben har været sindssygt interessant, og det ser ud som om vi ”bare” bliver ved. Derudover er medaljer i den nærmeste fremtid er en ambition for klubben, og en personlig ambition hvilket er noget af det, der har gjort, at jeg har forlænget, siger Martin Bisgaard.

https://www.estate.dk/ejendomsmaeglere/midtjylland/estate-peter-moeller-fredericia

Jakob Frederiksen har været med på hele FHK’s rejse op igennem rækkerne. Han har spillet i 13 år i den røde trøje, og er derfor indbegrebet af en kulturbærer.

– Som jeg ser det, så synes jeg, at Fredericia Håndboldklub er den klub med den største udvikling i Danmark, og jeg kan kun se det fortsætte de kommende år. Jeg kan sagtens se Fredericia kæmpe med om medaljerne i den nærmeste fremtid, og det vil jeg gerne være en del af, siger Jakob Frederiksen.

adp-as.dk

Med scoringsprocenter på over 80 procent i efterårssæsonen for både Martin Bisgaard og Jakob Frederiksens vedkommende har det været naturligt for FHK at forlænge deres aftaler.

– År for år har de to spillere lagt lag på. Bisgaard kom til klubben i 1. division, og har udviklet sig i takt med, at vi har rykket os i tabellen. I den her sæson har Bisgaard udviklet sig yderligere, og har været en af de mest scoringssikre spillere i hele ligaen. Historien med Jakob Frederiksen er helt unik. Han har taget turen op igennem rækkerne med os, og kommer fra vores ungdomsafdeling. I moderne håndbold er sådanne historier sjældne, og vi er stolte over at have en spiller som Jakob Frederiksen til at fortsætte vores fællesrejse, siger direktør i Fredericia Håndboldklub, Thomas Renneberg-Larsen.