Den 27. september er det år siden, at Spangsberg Chokolades Fabriksudsalg åbnede på Fuglsang Allé 12 i Fredericia. Vi er tilbage igen, og møder mange andre flødebollesultne kunder i butikken. Den butiksansvarlige Heidi Nielsen betjener butikken onsdag til lørdag og det har hun gjort i et år med stor glæde. 

Klokken er næsten 15.00, da vi ankommer på Fuglsangs Allé. Hos Bilforhandlerne sparkes der dæk, på den anden side er parkeringspladserne ikke så fyldte, men foran flødebollebutikken er der mennesker. Ikke at vi står i kø, men der er en lind strøm af kunder med en sød tand. Vi møder både håndværkeren, der skal købe flødeboller til kollegerne, damen der skal have noget til kaffen i aften og mormoren, der vil forkæle sine børnebørn med en vaskeægte flødebolle. Det glæder Heidi Nielsen, at der er kunder i butikken:

“Sommeren var godt nok stille. Det varme vejr var ikke godt for flødebollesalget, men nu går det fremad igen, og vi har mange kunder”, siger Heidi Nielsen.

Spangsberg Chokolade i Fredericia.
Foto: Andreas Dyhrberg Andreassen, Fredericia AVISEN.

Heidi Nielsen var med fra start, da butikken åbnede. Og den dag glemmer hun ikke.

“Det var helt vildt. Folk stod bogstavelig talt i kø i fire dage. Alle ville købe flødeboller, slik og lækkerier. Det var vildt sjovt at være en del af. Jeg er virkelig taknemmelig for det job, jeg har fået, jeg elsker det”, siger Heidi og fortsætter:

“Min mand og jeg rykkede fra Frederiksberg til Horsens. Jeg havde kort tid forinden set et jobopslag på Jobindex, hvor man kunne få lov at styre en butik. Det var lige mig. Jeg havde været hos Dansk Supermarked i 10 år, så jeg havde masser af butikserfaring, men ville gerne have mit eget. Det kunne jeg få her. Jeg sendte derfor en ansøgning til Spangsberg, var til samtale og gik videre, men måtte så melde, at vi skulle flytte, grundet min mands arbejde. Jeg bød ind på en butik i Skanderborg, men der var en dygtig butiksansvarlig. De spurgte om, jeg ville åbne i Fredericia, og det gjorde mig glad.”

Fredericia elsker flødeboller

Heidi vil ikke røbe salget – nogle forretningshemmeligheder skal der jo være, men hun vil gerne bekræfte, at det går godt i Fredericia.

“Det er en dejlig butik, og jeg mærker fra onsdag til lørdag, hvor vi har åbent fra 11-17, at fredericianerne ved, at vi er her, og en god mulighed for lidt til den søde tand. Men vi har også mange kunder, der kører langvejs fra til os”, siger Heidi Nielsen, der også afslører, at en god arbejdsdag også er, når hendes salgsleder kigger forbi, eller grundlægger Michael Spangsberg slår vejen forbi.

“Det er virkelig rart og uformelt. Så kan vi tale om de mange ting, vi arbejder med og ikke mindst se på butikken”, slutter Heidi.

https://www.facebook.com/Andresens-VVS-2067993480132697/
Annonce