FC Fredericia møder i dag Næstved, hvor cheftræner Jonas Dal muligvis er tvunget ud i nogle ændringer, da flere af holdets normalstartende spillere er tvivlsomme.

Med to sejre i træk kommer FC Fredericia ind til opgøret mod Næstved med selvtilliden i orden. På den anden side hersker der lidt mere kaotiske tilstande i Næstved, der har tabt de to første kampe i sæsonen, og tilmed i løbet af ugen har fået ny træner i form af spanske Fernando De Argila.

Det, at der er sket nogle ting i Næstved, ændrer dog ikke det store for FC Fredericia.

“Det bliver en opgave som alle andre, da vi skal spille op til vores bedste. Næstved har lavet lidt om i deres struktur og der er kommet nye spillere til, og de har en anden måde at spille på end i sidste sæson og så har de lige fået ny træner. Det er en svær størrelse at blive klog på i forhold til hvad vi har scoutet. Vi tror, at deres assistenttræner får en del at skulle sige, da den nye træner ikke kender dem særlig godt. Så vi har set på deres to første kampe, hvor vi kan se, at vi skal være påpasselige, da de har dygtige spillere,” siger Jonas Dal.

Et trænerskifte kan give en chokeffekt og det kan også gå den anden vej. Derfor vælger Jonas Dal at rette fokus andet steds.

“Man kan ramme et hold i deres opbygningsperiode, men om det er godt eller skidt er svært at sige. De er ved at blive spillet sammen og kan have fået fornyet energi med trænerskiftet. Vi holder fokus på os selv, da det er det som er i vores egne hænder,” forklarer Dal.

I onsdagens pokalkamp mod Hatting-Torsted udgik Jacob Buus og Anders Holvad begge med skader. Samtidig er der flere hængepartier med Mathias “Malte” Johannsen og Sonni Nattestad, og det giver Jonas Dal udfordringer op til kampen mod Næsteved.

“Vi har en idé om, hvordan vi skal stille op, men det afhænger af hvordan flere af spillerne har det, når vi møder ind op til kampen,” lyder det kryptiske svar fra Jonas Dal.

Forud for kampen mod Næstved, der starter klokken 14:00 på Monjasa Park, er FC Fredericia noteret for tre point efter to kampe, mens Næstved er noteret for et rundt nul.

https://www.gfforsikring.dk/kontakt-gftrekantomr%C3%A5det