Coronakrisen har ramt Verden, Danmark og Fredericia. Det har krævet store ofre fra alle dele af samfundet – herunder også erhvervslivet. Omsætningstabene er mange steder store, fordi Danmark lukkede ned. Men her i Fredericia har flere virksomheder og nu også en fond trådt til i samfundets tjeneste for at hjælpe nogle af dem der har det sværest.

Først var det Monjasa og thansen der smed penge i puljen, siden har mange andre budt sig til. Onsdag var endnu en spiller klar. Tove Bjørnshauges Fond har nemlig valgt at donere 50.000 kroner til byens erhvervsliv. Det vækker stor glæde hos både Borgmester Jacob Bjerregaard og Business Fredericia, der skal stå for at udmønte donationen.

“Vi passer jo meget på vores penge i fonden. Der er nogle retningslinjer for hvordan pengene kan bruges, de skal jo bruges i den ånd de er tiltænkt”, fortalte Mogens Ussing, der er en del af Tove Bjørnshauges Fond.

“Vi mener at det her er at støtte i et samfundsmæssigt perspektiv. Det er jeg helt sikker på, at Tove også ville have syntes”, forklarede Palle Viuf.

Det var en taknemmelig Borgmester der modtog donationen foran Landsoldaten. “Tusind tak. Da I gav mig meldingen om, at I gerne ville støtte Fredericias erhvervsliv der blev jeg både meget glad og rørt. Det at I på den måde bakker op i en svær tid, det er vi meget taknemmelige for. På vegne af borgerne og erhvervslivet vil jeg gerne sige tak. De her håndsrækninger gør, at vi kan komme igennem en meget svær tid”, lød det fra Borgmesteren.

Erhvervsdirektør hos Business Fredericia, Kristian Bendix Drejer, er også meget glad for denne donation. “Denne donation gør, at vi kan holde noget af det momentum vi allerede har skabt. Flere virksomheder har doneret penge til de her vouchers, som vi allerede nu kan høre fra byens butikker har en stor betydning. Med denne donation kan vi skabe tiltag senere på året, der giver os en mulighed for over en længere periode at få skabt liv i byen”, fortæller han.

Følg
Notikation om
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer