Håndværkernes varebiler i Fredericia er hårdt udsat i disse uger. Igen i dag kunne Sydøstjyllands Politi melde tyverier for mange tusinde kroners værktøj fra varebiler.

– På Avlsbrugervej i Fredericia er der mellem mandag klokken 16.00 og tirsdag klokken 06.00 skåret hul i en sidedør til varebil, formentligt med en pladesaks, hvorefter gerningsmænd har rakt ind for at åbne bilens dør, men her kom de tomhændet derfra, for varebilen var tom, oplyser Finn Ellesgaard Nielsen.

Det var en varebil på Treldevej i Fredericia dog ikke.

– På strækningen mellem Treldevej og Indre Ringvej er der mellem mandag 16.30 og tirsdag 07.00 blevet skåret en sidedør op, hvorefter man har fået adgang til varebilen. Der er stjålet værktøj af mærket Makita, blandt andet en skruemaskine, en slagboremaskine, en fugepistol, en gipsskruemaskine, og dertil også andet værktøj fortæller Finn Ellesgaard Nielsen.

To steder i Fredericia slap tyvene af sted med værktøj for en samlet værdi af over 100.000 kroner.

– På Frantz Hansens Allé er en hvid varebil, mellem mandag 16.00 og tirsdag 06.00, blevet tømt for el-værktøj, alt i mærket DeWalt til en værdi i omegnen af 50.000-60.000 kroner, fortæller Finn Ellesgaard Nielsen og tilføjer et tyveri fra weekenden:

– På Korskærvej i Fredericia er der lørdag mellem 03.10 og 03.50 klippet hul i et hegn til en virksomhed, hvorefter gerningsmænd har fået adgang til to varebiler. Herfra er der stjålet el-værktøj, en vinkelsliber, tre boremaskiner, en stiksav, en bajonetsav, en fugepistol, en slagboremaskine og en varmeblæser. Alt sammen til en pris af cirka 50.000 kroner i værdi.

Her på AVISEN bringer vi dagligt nyheder fra Sydøstjyllands Politi. Du kan følge med på AVISEN for de nyeste kriminalhistorier. 

Alle oplysninger bragt i denne artikel er oplyst af Sydøstjyllands Politi ved den daglige pressebriefing.