I forbindelse med udbruddet på Fredericia Gymnasium af coronavirus, trækker det spor til familiemedlemmer rundt omkring i kommunen. Således er der nu bekræftet smitteudbrud på Erritsø Fællesskole, Kirstinebjerg Skolen, Indre Ringvej, hvor to klasser er sendt hjem og to personer er bekræftet smittet, samt på daginstitutionen Klokkefrøen på Ullerupdalvej, hvor en voksen er testet positivt.

Hos Fredericia Kommune forsøger man at danne sit et overblik over hvem der er smittede, men man får mange henvendelser om mulige smittede på de forskellige skoler. Heraf er en stor del rygter og spekulationer. Kommunen har ansvaret i forhold til folkeskolerne, men fungerer kun som rådgivende myndighed overfor gymnasiet.

»Vi arbejder hele tiden på at danne os et overblik, men der er mange tilfælde, hvor vi afventer resultatet af prøver«, udtaler Magnus Te Pas Kudahl fra Fredericia Kommune.

Siden udbruddet blev konstateret blandt gymnasieeleverne på gymnasiet, er det gået stærkt i kommunen. Fredericia er kommet i rød zone med en høj frekvens af smittede. Skolerne holder fortsat åbent og myndighedernes strategi er at hjemsende fortrinsvis de berørte klasser, mens man lader de øvrige elever blive.

Indtil videre er der ikke yderligere indsats i sigte, men kommunens task force arbejder intensivt på at følge op på situationen rundt omkring i Fredericia Kommune.

Følg
Notikation om
guest
1 Kommentar
Ældste
Nyeste Mest bedømte
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
.
.
4 måneder siden

Klokkefrøen ligger ikke på Ullerupdalvej