I går kunne vi rapportere, at der havde været et stort slagsmål i Aalborg, og det krævede, at politiet var massivt til stede.

Nordjyllands Politi har, siden man modtog anmeldelsen om slagsmål i eftermiddag, d. 21. juli kl. 15.48, efterforsket intenst for at klarlægge hele hændelsesforløbet.

Ingen personer er kommet til skade, ligesom politiet ikke har fundet tegn på, at der er afgivet skarpe skud, men der er dog blevet affyret en såkaldt signalpistol. Vidner opfordres fortsat til at ringe 114.

Der er tale om et internt opgør i kriminelle kredse, så almindelige borgere har ikke noget at være bekymret for.

Således lyder opsummeringen fra den ansvarlige for politiets indsats, politikommissær Torben Larsen, der supplerende siger, at man som følge af politiets arbejde har set mange patruljer på gaden:

– Vi har som en del af vores omfattende efterforskning været på flere adresser i og omkring Aalborg i løbet af i eftermiddag og her til aften – og det har ført til, at vi nu har anholdt i alt seks, som vi mener har tilknytning til episoden i Aalborg, siger Torben Larsen.

Der er tale om seks mænd i alderen 17 – 29 år, som alle er bosiddende i lokalområdet og har tilknytning til kriminelle grupperinger i Aalborg.

– Almindelige borgere har således ikke noget at være bange for. Man kan trygt bevæge sig rundt i Aalborg, pointerer politikommissæren.

0 0 stemmer
Artikel Rating
Følg
Notikation om
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer