Som nævnt i går kører buslinje 3 i januar og februar en anden rute inden for volden, da der for tiden er vejarbejde på Sjællandsgade.

Vejarbejdet har også betydning for buslinje 1 og 7, og nedenfor kan du læse de midlertidige ruter for de tre buslinjer (se også kortene):

BUSLINJE 1
Linje 1 betjener i perioden ikke Sjællandsgade mellem Købmagergade og Norgesgade. I stedet køres ad Købmagergade (med stop ved Gasværksgrunden), ad Oldenborggade (med stop ved Postgaarden) og ad Norgesgade tilbage til Sjællandsgade og den normale rute.

BUSLINJE 3
Linje 3 betjener i perioden ikke Oldenborggade, Købmagergade og Sjællandsgade mellem Købmagergade og Norgesgade. I stedet køres ad Norgesgade, hvor de sædvanlige stoppesteder ved Ungdommens Hus og Sct. Michaelis Kirken kan benyttes.

BUSLINJE 7
Linje 7 betjener i perioden ikke Sjællandsgade mellem Købmagergade og Norgesgade. I stedet køres ad Købmagergade (med stop ved Gasværksgrunden), ad Oldenborggade (med stop ved Postgaarden) og ad Norgesgade tilbage til Sjællandsgade og den normale rute.