Kanalbyen og Business Fredericia mærker et stigende behov for tidssvarende lejeboliger blandt privatpersoner og virksomheder. Nu kommer lejeboligerne i Kongens punkt og Langebro projekterne, og de opskrevne på Kanalbyens boligliste bliver orienteret i dag.

Da de første beboere flyttede ind i Kanalbyen i 2017, var det i et nyt hus –  Frederikshuset –  som bestod af en blanding af almene familieboliger og ejerboliger. Flere ejerboliger og almene boliger er siden hen kommet til i den nye bydel, og sidste år kom der også andelsboliger til salg.

Kongens Punkt. Foto: Danbolig

Formålet med at blande ejerformerne er at skabe et levende og mangfoldigt kvarter med plads til mange forskellige mennesker. Og ifølge Tim E. Halvorsen fra Kanalbyens sekretariat er tiden nu inde til at lancere endnu en boligform, nemlig private udlejningsboliger.

Foto: Thomas Lægaard, Fredericia AVISEN

Flest på Kanalbyens boligliste ønsker en lejebolig

”Ud fra Kanalbyens bolig-interesseliste kan vi se, at lejeboliger er den ejerform, der er størst efterspørgsel på i Kanalbyen. Vi er derfor glade for, at flere af vores bygherrer gerne vil imødekomme efterspørgslen på boliger til privat udlejning,” siger projektdirektør Tim E. Halvorsen fra Kanalbyen i Fredericia.

På Kanalbyens bolig-interesseliste har mere end 2100 personer skrevet sig op med deres boligønsker og dermed fået mulighed for at blive direkte orienteret, når der er nyt om boliger i den nye bydel. Hele 86% af de opskrevne på listen er interesserede i private lejeboliger, mens 49% er interesserede i ejerboliger (man kan godt skrive sig op som interesseret i flere forskellige ejerformer).

Udsigt til Lillebælt: Foto: Karin Lauersen

Behov for attraktive lejeboliger til ansatte i Fredericias nye virksomheder

Erhvervsdirektør Kristian Bendix Drejer fra Business Fredericia hilser også de nye lejeboliger velkommen:

”Jeg får en del henvendelser fra både danske og udenlandske virksomheder, som skal til Fredericia. Fælles for dem er, at de er på udkig efter attraktive leje-lejligheder til deres medarbejdere, så for mig at se, er de nye private lejeboliger endnu et stærkt kort, der betyder, at vi kan få flere dygtige folk til at bosætte sig i Fredericia,” siger Kristian Bendix Drejer.

Mere information om de nye lejeboliger

Der vil i den kommende tid være følgende arrangementer, hvor man som interesseret vil kunne orientere sig om de nye lejeboliger:

12. september kl. 15.30 – 17.30: Lukket arrangement KUN for boliglisten i Kanalbyen på Kongens punkt

15. september kl. 12.00 – 16.00: Åbent hus for alle interesserede i Langebro projektet

19. september kl. 15.30 – 17.30: Lukket arrangement KUN for boliglisten i Kanalbyen på Kongens punkt

Man kan skrive sig op på Kanalbyens Boligliste på www.kanalbyen.dk

Se også:

www.sondervoldgade.dk

www.kongenspunkt.dk

https://www.fcfredericia.dk/