Fyns Politi har modtaget 12 nye henvendelse, siden det i går kom frem, at der er udsat en samlet dusør på 250.000 kroner i sagen om betonklodsdrabet den 21. august 2016. En 33-årig tysk kvinde omkom og hendes mand blev alvorligt såret, da en 30 kilo tung betonklods blev smidt ned i familiens bil fra en bro over den fynske motorvej.

Af de 12 ny henvendelser er der fem, som politiet nu er gået i gang med at undersøge nærmere. Desuden har politiet modtaget 15 henvendelser fra og om Volvo-ejere i forbindelse med den efterlyste ældre, mørke Volvo stationcar. Et vidne så Volvo’en tæt på gerningsstedet den pågældende nat. Her vil politiet meget gerne tale med føreren af bilen.

Det store dusørbeløb i sagen er indbetalt af forskellige bidragsydere – både privatpersoner og organisationer. I hvert enkelt tilfælde er der indgået en konkrakt mellem Fyns Politi og indbetaleren. Pengene er deponeret på en konto ved Fyns Politi. Dusøren gives til den eller de borgere, der kommer med det afgørende tip, der kan føre til opklaring af sagen.

Henvendelser fra vidner og andre med oplysninger i sagen til Fyns Politi på telefon 114.