Fredericia Døgnrapport

Her på Fredericia AVISEN bringer vi dagligt nyheder fra Sydøstjyllands Politi. Du kan følge med på fredericiaavisen.dk for de nyeste krimihistorier.

Det var Ole Eckholdt, der stod for Politiets døgnrapportbriefing denne morgen, og han kunne fortælle om tre indbrud i det forgangne døgn.

Indbrud i Skærbæk

Mellem fredag kl.12.00 og mandag 6.30 er der stjålet værktøj af forskellige mærker i en villa på Østbakken i Skærbæk. Gerningsmanden er kommet ind via et værelse, formentlig ved hjælp af et koben.

Indbrud i Taulov

I går mellem 17.00 og 17.35 har der været indbrud på Pilevej i Taulov. Tyven er kommet ind via et værelse ved hjælp af et koben. Skabe og skuffer var gennemrodet, og der er stjålet smykker. Der er dog ikke overblik over, hvor mange smykker endnu. Politiet har efterfølgende afhørt naboerne, da det foregik med så kort et tidsrum, men ingen har set noget.

Indbrud på Merkurvænget

Mellem 13.30 – 18.20 er et vindue opbrudt i en villa på Merkurvænget i Fredericia. Tyven har været hele huset rundt. Der er stjålet sølvtøj, men samtidig har tyven været så flabet at tage en juice fra køleskabet, og derefter efterladt den åben på stuegulvet.

Alle oplysninger bragt i denne artikel er oplyst af Sydøstjyllands Politi ved den daglige pressebriefing.

https://cdn.shopify.com/s/files/1/2351/2357/files/download_Avis12-2019_HelAvis.pdf?85

Skriv et svar