Der har været en række indbrud i Fredericia i løbet af weekenden. Det oplyser vicepolitiinspektør ved Sydøstjyllands Politi, Finn Ellesgaard Nielsen.

– Der har været indbrud på Agertoften i Erritsø. Man er kommet ind ude fra haven, hvorfra et stuevindue er knust. Man har kunnet række ind gennem ruden og åbne en havedør. Der er stjålet en elcykel, elværktøj, ure og en computer. På Liljevej har der været indbrud i skur. Her er stjålet en 10 kg gasflaske og et værktøjssæt, fortæller Finn Ellesgaard Nielsen.

Der er ikke kun indbrud der har været i løbet af weekenden, også spiritus har spillet en rolle for politiet.

– På Vejle Landevej har der været et tilfælde af spirituskørsel. Der er tale om en 18-årig mand der ikke er fra Fredericia. Han fik også en sigtelse for kørsel påvirket af stoffer eller medicin. Det samme var tilfældet på Holstensvej. Her er tale om en 26-årig mand fra Fredericia, forklarer Finn Ellesgaard Nielsen.

– I Vendersgade var der en gæst i nattelivet der blev bedt om at hælde væske fra en flaske over i en plastikkop. Det ønskede han ikke og blev udfarende, dog ikke voldelig. Det medfører en overtrædelse af restaurationsloven, fortsætter han.