Det var Vagtchef Hans Hoffensetz, der stod for søndagens første briefing. Han kunne fortælle, at man ikke havde nogle fremstillingerne i politikredsen, men alligevel en række mindre hændelser i kredsen generelt.

»Mellem 00.50-02.03 er der begået hærværk i Grønholtparken i Kolding, da en gerningsmand har kastet sten på en sølvgrå Opel Astra. Der er også begået hærværk i Hørparken, hvor vi mistænker to drenge, klædt i sort tøj og mellem 14-15 år for at have sat ild i skraldespand og begået hærværk på en parkeret bil. Vi finder dem desværre ikke, selvom hundepatruljen er lige i hælene på dem« fortalte Hans Hoffensetz. 

»Mellem 18-06.00 er der begået indbrud i en virksomhed på Dieselvej. Der er stjålet en iMac. Tyven er kommet ind via hoveddør, som man har knust med en sten,« sagde Vagtchefen.

Derudover melder Vagtchefen om flere anmeldelser om høj musik fra villaer og lejligheder. Dog valgte alle at skrue ned for musikken, da politiet nåede frem.

Her på AVISEN bringer vi dagligt nyheder fra Sydøstjyllands Politi. Du kan følge med på AVISEN for de nyeste kriminalhistorier. Alle oplysninger bragt i denne artikel er oplyst af Sydøstjyllands Politi ved den daglige pressebriefing.

Følg
Notikation om
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer