Det har været en travl nat i politikredsen. Det skyldtes især, at nattelivets gæster ikke kunne opføre sig ordenligt. Politiet er blevet kaldt fucking bøssesvin og en enkelt mand tog halsgreb på en politimand. Men også spritkørsel fyldte i døgnrapporten for de sidste 17 timer i Sydøstjyllands Politikreds.  

Klokken 18.12 stoppede politiet en 54-årig mand på Indre Ringvej i Fredericia. Manden havde valgt at sætte sig i sin kabinescooter og køre af sted. Der var bare et problem, manden havde drukket alkohol i så stor grad, at han havde en for høj promille, hvorfor han bliver sigtet for spirituskørsel. 

I Horsens gik det helt galt for to unge mænd, der begge fik kaldt politiet for fucking bøssesvin og en valgte tilmed at tage halsgreb på en betjent. Politiet ville gerne have haft den ene af de to unge mænd fremstillet for retten, men juristerne vurderede, at det ikke kunne svare sig, dog opretholdes sigtelserne for fornærmende tiltale mod en tjenestemand og overgrebet.

En 56-årig kvinde fra Børkop blev også anholdt, da hun hørte beruset i sin bil på en tur til Hvidbjerg. 

Endelig kunne vagtchef John Skjødt tilføje en lille detaljer til miseren på Fredericia Vold i går aftes. 

Cykellygte årsag til stor aktion

Klokken 19.48 modtog politiet anmeldelsen om en mulig ulykke. 22.05 havde man dog fået fisket en cykellygte op, der blinkede og havde fået en borger til at slå alarm.

Læs også

Her på AVISEN bringer vi dagligt nyheder fra Sydøstjyllands Politi. Du kan følge med på AVISEN for de nyeste kriminalhistorier. Alle oplysninger bragt i denne artikel er oplyst af Sydøstjyllands Politi ved den daglige pressebriefing.