Fredericia AVISEN var forbi butikken Flair i Gothersgade, hvor butikschefen Anja Olsen meget imødekommende tager imod Fredericia AVISEN og med stor begejstring fortæller om noget af det nye sommertøj.

Vi taler med den søde og smilende butikschef, Anja Olsen. Her fortæller Anja, hvad der hitter.

”Mønstre og massevis af sprudlende farver. Det er noget vores kunder virkelig går meget efter”, fortæller Anja Olsen og fortsætter:

”Men det mest populære det seneste stykke tid er naturligvis festtøjet, fordi det er konfirmationssæson, men vi er også gået over til toppe og bukser, der med en bred vifte af udgiver virkelig hitter”, fortæller Anja Olsen og viser bukserne frem.

Sommertøjet og festtøjet fra Flair butikken. Fotograf: Sabina Mehic, Fredericia AVISEN

Styler kunderne

Der er så meget nyt sommertøj i butikken Flair, men ikke alle kunderne ved, hvad de ønsker, og derfor er personalet og butikschefen klar til at hjælpe og style.

”Et sæt, som er populært er f.eks. pink. Det solgte vi næsten inden, vi fik det op i butikken. Det blev modtaget så godt blandt alle. Kunderne til f.eks. blazeren gik fra alt mellem den 20-årige pige til den 80-årige dame,” fortæller Anja Olsen

Så der er ingen aldersgrænser. Det man føler sig tilpas i, skal man bare gå all in på. Man skal ikke være bange for at prøve noget nyt og lidt anderledes.

Sko og smykker i Flair

Flair har også en nyhed – salget af sko. Det giver kunderne mulighed for at sammensætte et komplet sæt af f.eks. mærket Micha.

Smykkerne fra Flair butikken. Fotograf: Sabina Mehic, Fredericia AVISEN

”Vi har både sko og flotte stiletter. De kommer med fine farver, men også med lækkert dyreprint, som virkelig er et hit i blandt kvinderne”, fortæller Anja Olsen

Ikke kun sko er nyt i butikken, også smykker, som f.eks. lange halskæder, der kan kombineres til enhver kjole eller et fint sæt er blandt mulighederne i butikken, hvor også tørklæder er populære.

Tørklæderne fra Flair. Fotograf: Sabina Mehic, Fredericia AVISEN

Afslutningsvis fortæller Anja Olsen, at hvis det er en kølig sommerdag, så er cardigans og look-a like skjorter et hit.

http://bit.ly/sofielindelecture