FC Fredericia jagter det spinkle håb om top-3. Det sker, når modstanderen søndag eftermiddag er Thisted, hvor Jonas Dal kan glæde sig over en fit trup til kampen.

FC Fredericia spillede i torsdags på udebane mod Viborg. Fredericianerne lignede længe en vinder, men sækken blev ikke snøret og i stedet scorede Viborg to mål i de sidste ti minutter og vandt kampen.

“Det har vi ikke talt så meget om, men derimod har vi haft fokus på, at vi spillede fremragende mod Viborg, som er tæt på at rykke op og er en stor klub. Vi spillede flot, og har vel det bedste hold, hvis man kigger på kampen, men vinderne har ret. Det var det eneste, som vi ikke lykkedes med i den kamp. Vi har ikke haft fokus på, at vi ikke snurrede sækken, udover vi ved, at det er det, som er forskellen. Vi har set på, hvad der fungerede for os, og det er det vi tror på skal vinde for os mod Thisted,” siger Jonas Dal til Fredericia AVISEN.

Optakten til Thisted-kampen har ikke været optimal for FC Fredericia. To træningspas er det blevet til, hvoraf det ene var restituering og det sidste pas lørdag var taktisk præget.

“Det er ikke meget, som man kan ændre på de to træninger. Derfor er det fedt, at vi ikke tabte, fordi vi var elendige, men uheldige. Derfor skal vi arbejde med det, som vi plejer og det vi havde succes med. Vi skal selvfølgelig putte bolden ind, og undgå at de også scorer,” forklarer Jonas Dal.

Med det seneste nederlag til Viborg hænger FC Fredericias top-3 drømme i en tynd tråd. Inden Thisted-kampen har Dal og co. fem point op til Næstved på tredjepladsen, men cheftræneren vil ikke afskrive muligheden.

“Nej, men situationen er sværere – muligheden er der, hvis man ser på stillingen. Vinder vi over Thisted og Næstved taber, så er der pludselig spænding i de sidste runder,” siger Jonas Dal.

Til kampen mod Viborg sad Anders Holvad ude med en mindre skade, mens anfører Christian Ege Nielsen sad over med karantæne. Status forud for kampen mod Thisted ser bedre ud.

“Status er god, der er stort set frit valg på alle hylder. Vi har selvfølgelig Victor Torp ude, ellers er alle andre klar,” udtaler Jonas Dal, der sender sine tropper i aktion søndag klokken 13:45 på Monjasa Park.

https://fairbillet.dk/t252/Kvindeaften%20med%20Raz%20fra%20RAZspa
Foredrag med skønhedsguruen Raz fra RAZspa, der lige nu også er aktuel i Beauty Bosserne.