Fiskeriminister Eva Kjer Hansen besøger Naturpark Lillebælt i dag. Her mødes hun med repræsentanter fra Naturpark Lillebælt og formanden for Bælternes Fiskeriforening, Allan Buch, for at se på alle de forskellige fiskearter, der lever i de danske farvande og særligt dem i Lillebælt.

Ministeren ledsages af stjernekokken Francis Cardenau og ekspertkokken Thomas Laursen. Sammen skal de fiske i Lillebælt og tilberede nogle af de fiskearter, der ikke er særligt kendte eller brugte i køkkenerne i de danske hjem.

Eea Haldan Vestergaard fra Naturpark Lillebælt glæder sig til mandag, hvor hun også møder ministeren:

Det er en super god ide Eva og Allan har fået. I Naturparken samarbejder vi netop med Allan og erhvervsfiskerne om at få flere til at spise Lillebælt. Vi skal lære at spise de lokale fødevarer fordi det er godt for miljøet, den lokale økonomi og de lokale fællesskaber.

Naturparken vil give oplevelser der får folk til at huske Lillebælt, og det tror jeg også lækre fisk tilberedt af dygtige kokke er med til.

Alle er velkomne til at kigge forbi til en naturoplevelse ud over det sædvanlige og til en smagsprøve. Naturvejleder i Naturpark Lillebælt Annette Weiss står klar med bassin for at fortælle og vise de mange fisk fra Lillebælt.

https://mikeno.dk/t262/M%C3%B8d%20og%20lyt%20til%20foredrag%20med%20Umahro%20Cadogan%20fra%20%22Spis%20dig%20rask%22
Annonce – køb billet her