Forside FC Fredericia Fire prøvespillere viste sig frem for FC Fredericia

Fire prøvespillere viste sig frem for FC Fredericia

DEL
FC Fredericia - Næstved Boldklub. 25. november 2018. Foto: Andreas Dyhrberg Andreassen, Fredericia AVISEN.
Foto: Andreas Dyhrberg Andreassen, Fredericia AVISEN.

FC Fredericia spillede lørdag eftermiddag træningskamp mod FC Midtjylland, og det var med fire prøvespilere med.

Kampen blev tabt 4-1, men FC Fredericias cheftræner, Jonas Dal, hæfter sig ved første halvleg, hvor FC Fredericia var godt med. I anden halvleg blev der skiftet en del ud, og som følge af mange skavanker, var det prøvespillere, som kom ind og det gjorde det til et usammenspillet hold, der sluttede kampe af.

“Første halvleg var en god kamp, hvor de 10 ud af de 11, som vi har tilbage, hvis vi tæller skadeslisten og andre der var ude med forskellige ting, så var det dem vi stillede med. Vi spillede fint, og jeg ved, at de havde store chancer, men vi holdt dem også rimelig stang i den situationer, hvor vi i vores opspil er dygtige. Der var lige en periode, hvor vi skule være bedre på kuglen i opspilet, og det er det eneste, som jeg har noget at sætte på ved første halvleg,” siger Jonas Dal og fortsætter:

“Vi tager første halvleg med videre. Vi har et hav af mennesker på skadeslisten, så det er første halvleg vi tager med. Vi har en masse prøvespillere i anden halvleg, som vi mest skulle se an på det individuelle plan. Nogle af dem gjorde det fint.”

Kan du sige lidt mere om prøvespillerne?

“Det er nogle amerikanske spillere, som vi ser lidt an i forbindelse med, at jeg kender en der hedder Thomas og Michael, der har nogle af de her spillere. Vi ser nærmere på, om det er nogle vi skal tilknytte, så det var dejligt at de kunne hjælpe os i dag,” udtaler Jonas Dal om prøvespillerne Barndom, Jake, Luke og Francis, der spillede henholdsvis midterforsvarer, venstre back, central midtbane og venstre kant.

https://www.laterrazza.dk/
Klik på annoncen og se mere
DEL